Punt TIC

Setmanari Punt TIC
07 de maig - núm. 701

 
 
Jornada Punt TIC i Presó 2017
 
Reserva't la data: el 6 de juny ens trobem a la Jornada Punt TIC i Presó
 

Aquesta trobada Punt TIC i Presó arriba enguany a la novena edició. Tindrà lloc dimecres 6 de juny, al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, Barcelona. Ja estem treballant en els continguts i aviat t'oferirem tota la informació!

 
 
Difusió del canal de Telegram de la Xarxa Punt TIC
 
L'actualitat Punt TIC al teu mòbil, amb el canal de Telegram
 

A la Xarxa Punt TIC estrenem canal de Telegram, on compartirem les novetats de la nostra comunitat. Telegram és una plataforma gratuïta de missatgeria instantània que permet crear canals de difusió. Només cal que t'hi subscriguis i començaràs a rebre els nostres missatges!

 
 
Impressora 3D
 
Segona edició del curs Nous Artesans Digitals
 

La formació en línia s'adreça a les persones dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC i començarà el 21 de maig. Ofereix una introducció a tècniques de fabricació digital, programació, robòtica i Internet de les coses, amb una mirada sobre les eines que podem fer servir per introduir aquestes tecnologies en la pràctica quotidiana al Punt TIC.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Campus tecnològic de l`Òmnia Tria

Campus tecnològic Tria: Tasta la robòtica amb Arduino&Scratch

L'Òmnia Tria, de la Fundació Comtal, torna a organitzar un campus tecnològic per als i a les joves que vulguin gaudir d'una proposta de lleure de robòtica i programació. El campus es realitzarà del 25 de juny al 6 de juliol de 2018 i la inscripció s'haurà de fer com a molt tard el 9 de maig.Cartell de la Setmana Open Data del Baix Llobregat

Setmana Open Data del Baix Llobregat, al Citilab

La segona edició de la Setmana Open Data del Baix Llobregat se centrarà en la importància de les dades geolocalitzades, amb activitats per aproximar les dades obertes a la ciutadania i a les empreses. Organitzada pel Citilab i la Iniciativa Open Data Barcelona, tindrà lloc del 15 al 17 maig. 
 
NOTÍCIES
 

Scratch Day 2018

El 12 de maig és l'Scratch Day 2018

Més de 600 activitats es realitzaran arreu del món per celebrar l'Scratch Day. A Catalunya hi ha programades quatre a Barcelona, una a Sant Cugat del Vallès i una altra a Vic. Si us hi voleu sumar, teniu tot el mes de maig per portar a terme una acció.

 

Dia Mundial de les Telecomunicacions, a Barcelona

Dia Mundial de les Telecomunicacions, a Barcelona

El Dia Mundial de les Telecomunicacions i de la Societat de la Informació 2018 se centra en el potencial de la Intel·ligència Artificial per accelerar l'assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. L'Associació de Professionals TIC de Catalunya s'hi suma amb una jornada que tindrà lloc el 17 de maig.

 
 
 
AGENDA
 
 
Eines clau de gestió fiscal per a l'IRPF
10 de maig, Il·lustre Col·legi de l’Advocacia Barcelona - Aula 74 [+info]
Setmana Open Data del Baix Llobregat 2018
Del 15 al 17 de maig, Citilab, Cornellà de Llobregat [+info]
Girls in ICT Day a la Facultat d'informàtica de Barcelona de la UPC
17 de maig, FIB - Edifici B6 del Campus Nord, Barcelona [+info]
Coworking Spain Conference 2018
Del 17 al 18 de maig, Impact Hub Madrid [+info]
Dia Mundial de les Telecomunicacions 2018
17 de maig, Movistar Centre, Barcelona [+info]
X Jornada Programa
26 de maig, Citilab, Cornellà de Llobregat [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC