Punt TIC

Setmanari Punt TIC
26 de març - núm. 695

 
 
Entrevista Jorgina Martínez-Vernis, Ateneu Fabricació Digital Les Corts
 
"L'Ateneu de Fabricació no és un projecte de màquines sinó de valors"
 

L'Ateneu de Fabricació de Les Corts (Barcelona) ha estrenat nova etapa gràcies a la inauguració de la Biblioteca Montserrat Abelló i Soler. El nou equipament està dedicat a la cultura maker i la inclusió de l'Ateneu resulta especialment interessant perquè possibilita la creació de sinergies. Ens ho explica Jorgina Martínez-Vernis, responsable de l'Ateneu.

 
 
Conferència a Barcelona STEAMConf 2018
 
Barcelona STEAMConf 2018 se centrarà en la figura d'Ada Lovelace
 

En la seva quarta edició, les jornades Barcelona STEAMConf destacaran la importància d'implementar programes i recursos que permetin contribuir a minimitzar l'escletxa digital de gènere i promoure la igualtat d'oportunitats. Tindran lloc del 18 al 21 d'abril, a Barcelona, amb una trobada prèvia el dia 14: l'EdCamp STEAM.

 
 
Realitat virtual
 
Convocatòria per presentar projectes al Saba-TiC 2018
 

La mostra interactiva d’eines digitals i tecnològiques innovadores de Sabadell tindrà lloc el 8 de setembre de 2018. Ara busquen persones emprenedores de Sabadell i els voltants que hi vulguin donar a conèixer el seu producte o servei, a través d'una presentació o un taller. El període per presentar-hi sol·licituds estarà obert fins al 30 d'abril.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Jornades formatives a la Xarxa Òmnia

Jornades formatives a la Xarxa Òmnia

La Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària (DGACC) ha organitzat un conjunt de jornades formatives durant els mesos de febrer i març destinades a facilitar l’ús de la nova maqueta de la plataforma al col·lectiu de dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Òmnia.Taller de creativitat, al Citilab

Taller de creativitat, al Citilab

El Citilab organitza el 10 i 11 d'abril una formació que pretén potenciar la creativitat entre els i les participants. Els convida a aplicar mètodes per desenvolupar la creativitat en l’entorn de treball, sortir de la zona de confort, mantenir una actitud oberta i aplicar tècniques de creativitat. És una formació gratuïta. 
 
NOTÍCIES
 

ITworldEdu10

Aprenentatge adaptatiu, big data, cultura maker i molt més, a l'ITworldEdu

Linda Liukas, creadora de Hello Ruby, i David Calle, d'Unicoos, seran alguns dels ponents de la desena edició de l'ITworldEdu, la trobada d'innovació tecnològica en l'àmbit educatiu que tindrà lloc el 16 i 17 d'abril a Sant Cugat.

 
 
 
AGENDA
 
 
Càpsula formativa: "Negoci on-line: aspectes legals bàsics"
5 d'abril, ICAB, Barcelona [+info]
Jornada Espiral 2018: Generant sinergies, obrint camins
7 d'abril, CaixaForum Barcelona [+info]
Programa EmprenJove: el meu negoci a internet
De l'11 al 16 d'abril, Can Muntanyola, Granollers [+info]
Congrés Tecnologia i Salut: La transformació digital en les empreses
18 d'abril, Auditori Gas Natural Fenosa, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC