Punt TIC

Setmanari Punt TIC
08 de gener - núm. 684

 
 
Alumnes participant en un curs. Fotograma del vídeo de promoció del curs de Code Club
 
Forma't i engega un club del codi!
 

Code Club és una xarxa mundial de persones voluntàries i educadores que organitzen clubs de programació gratuïts per a infants de 9 a 13 anys. Les persones interessades a sumar-s'hi poden participar en una formació en línia que ofereix les nocions bàsiques del projecte. Hi ha programades dues edicions del curs, que comencen el 8 de gener i el 5 de febrer.

 
 
Logotip del concurs Webs al punt .cat
 
Últims dies per inscriure's a la 8a edició de Webs als punt .cat
 

El 15 de gener acaba el període d'inscripció del concurs Webs al punt .cat de la Fundació puntCAT. Hi poden participar alumnes de 2n cicle de primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, que tenen temps fins al 15 de març per desenvolupar una plana web o aplicació mòbil.

 
 
#CoinnovemSabadell
 
Lliurament de premis del concurs #CoinnovemSabadell
 

El 10 de gener l'Ajuntament de Sabadell donarà a conèixer els projectes guanyadors del concurs d'idees, prototips i productes innovadors per al desenvolupament urbà. Serà a les 19.00 hores, a l'Auditori Casal Pere Quart, i comptarà amb una ponència a càrrec del geògraf i meteoròleg Francesc Mauri.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Cartell dels tallers de robòtica educativa i dispositius mòbils de l`Òmnia PES La Mina

Tallers de robòtica educativa i dispositius mòbils, a l'Òmnia PES La Mina

L'Òmnia PES La Mina de Sant Adrià de Besòs ofereix de gener a març tallers de robòtica educativa i dispositius mòbils a persones a partir dels 16 anys.Cartell dels cursos del Punt TIC Biblioteca Montserrat Roig de Sant Feliu de Llobregat

La Biblioteca Montserrat Roig engega el nivell dos dels cursos fets al desembre

Els cursos de desembre del Punt TIC Biblioteca Montserrat Roig de Sant Feliu de Llobregat van ser tot un èxit i ara al gener en fan el nivell dos. També segueixen amb les trobades del Club Maker.EmprènTIC: El meu negoci a Internet

EmprènTIC: El meu negoci a Internet

El Punt TIC Can Muntanyola de Granollers organitza entre els mesos de gener i abril de 2018 un programa adreçat a persones emprenedores que vulguin transformar digitalment el seu negoci. El primer taller serà sobre el kit de comunicació per a emprenedors/ores i tindrà lloc el 17 de gener, a les 9.30 hores.Robòtica i electrònica creativa amb Scratch per Arduino, al Citilab

Robòtica i electrònica creativa amb Scratch per Arduino

El 14 de febrer començarà una nova edició del curs 'Robòtica i electrònica creativa amb Scratch per Arduino' al Citilab. Constarà de 16 sessions, que es desenvoluparan els dimecres de 17.30 a 19.00 hores. Les persones que hi participin aprendran a programar d’una forma gràfica i intuïtiva dispositius electrònics i robots. 
 
NOTÍCIES
 

Liz Elam a Link Coworking

5 propòsits d'any nou per a gestors d'espais de coworking

CoworkingSpain comença l'any oferint a les persones que gestionen espais de coworking les claus per aconseguir l'èxit aquest 2018: Afavorir la formació i la conciliació, realitzar activitats fora del centre, treure profit de tots els racons de l'espai i fomentar els hàbits saludables.

 
 
 
AGENDA
 
 
Lliurament de premis del concurs #CoinnovemSabadell
10 de gener, Auditori Casal Pere Quart, Sabadell [+info]
EmprènTIC: El meu negoci a Internet
Del 17 de gener al 25 d'abril, Can Muntanyola, Granollers [+info]
Robòtica i electrònica creativa amb Scratch per Arduino
14 de febrer, Citilab, Cornellà de Llobregat [+info]
La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica 2018
22 de febrer, L'Auditori, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC