El bloc Famílies TIC disposa d’onze recursos per a fomentar l'ús crític de les tecnologies de la informació i de la comunicació entre els diferents membres de la família. Consulta’ls!

Imatge de família
Imatge de família. 2021. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

El passat mes de juliol, es va posar en marxa el bloc Famílies TIC amb la voluntat de donar un cop de mà a les famílies per a fomentar l’ús crític de les tecnologies de la informació i de la comunicació a la infància, a l’adolescència i a la joventut. Actualment, el bloc disposa d’onze recursos interessants distribuïts en quatre àmbits: prevenció i sensibilització, acompanyament a les famílies, addiccions a les pantalles i ciberseguretat.

Aquestes festes poden convertir-se en una oportunitat per a aprofundir en l’acompanyament digital dels diferents membres de la família. Com no hi ha una única solució màgica, es recomana la metodologia de la prova i de l’error per tal de trobar quina fórmula s’adapta millor a cada llar. En aquest sentit, us convidem a endinsar-vos en els recursos, experimentar-los i sobretot gaudir d'estones digitalment responsables en família.

Tot seguit, us animem a consultar el llistat de recursos distribuïts en quatre àmbits d'incidència: prevenció i sensibilització, acompanyament a les famílies, addiccions a les pantalles i ciberseguretat.

#FamíliesTIC

#FamíliesDigitalmentResponsables