Imatge del programa ACTIC
Imatge del programa ACTIC. Autor: ACTIC. Llicència: Tots els drets reservats.

El programa ACTIC, són un conjunt de temaris, qüestionaris i activitats que ajuden a assimilar les competències TIC que defineix el model d’acreditació ACTIC, que promou la Generalitat de Catalunya, amb possibilitat d’optar a l’obtenció dels nivells bàsic i mitjà d’acreditació ACTIC.

L'objectiu és augmentar els coneixements informàtics per contribuir a trencar l'escletxa digital de les persones amb menys recursos, amb un enfocament eminentment laboral i comunitari. 

La formació, que començarà el 8 d'octubre fins el 24 de gener, s'impartirà en línia a través de la plataforma Moodle i el repositori de cursos de la Xarxa Punt TIC. Durant el calendari de cada curs, els i les participants disposaran de suport en línia a través d'aquesta plataforma, i a més, hi ha la possibilitat de realitzar consultes de forma presencial, en horaris a convenir.

Per obtenir l'acreditació, és necessari presentar-se a les proves oficials d’un dels nivells complets del model d’acreditació ACTIC, que promou la Generalitat. 

Cal formalitzar la inscripció contactant amb el telecentre mitjançant correu electrònic (telecentre.ar@ccar.ddl.net) o al telèfon (973 69 12 64)