Punt TIC

Setmanari Punt TIC
07 de desembre - núm. 820

 
 
Xerrada inaugural JdIS 2020
 
Xerrada inaugural JdIS 2020
 

Com ha afectat a les nostres vides aquesta revolució digital? El dimecres 9/12 a les 10.30h inaugurem la JdIS 2020 conversant amb Liliana Arroyo, Albert Cañigueral i Joana Barbany al nostre canal de YouTube.

 
 
Esdeveniments JdIS 2020
 
Consulta tot el programa
 

Del 9 al 18 de desembre hem preparat activitats, debats i xerrades en línia interessants per compartir entre tots i totes temes d'interès per a la xarxa. Ja has vist tot el que podràs aprendre a la JdIS? No t'ho perdis i consulta el programa aquí!

 
 
Trobades territorials JdIS 2020
 
Tria la trobada del teu territori
 

Al programa, trobaràs sis jornades específiques territorials on Punt TIC té presència. Volem trobar-nos, fer xarxa i explicar-nos els projectes interessants que hem anat treballant enguany. Encara no t’has apuntat? Tria la trobada del teu territori!.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Inscripció JdIS 2020

Inscriu-te a la JdIS 2020!

La inscripció a la JdIS 2020 està oberta. Omple el formulari i escull les activitats a les que assistiràs. No t'oblidis de triar a quina trobada territorial vols participar. No esperis més per a realitzar la teva inscripció! Trobada DonesTIC a la JdIS 2020

Trobada DonesTIC a la JdIS 2020

Volem continuar establint sinergies entre tots i totes i crear un grup estable sobre DonesTIC a la Xarxa. Ens trobarem a la JdIS 2020 el dilluns 14 de desembre a les 10 horesT'apuntes? 
 
NOTÍCIES
 

Esquema del projecte STEAMonEdu

Un marc de competències per a persones educadores STE(A)M

El projecte europeu STEAMonEdu presenta un nou marc de competències per a persones educadores STE(A)M i animem a participar en una enquesta en línia per validar i millorar-ho.

 

Vídeo: La Xarxa Òmnia durant el confinament

La Xarxa Òmnia durant el confinament

Els punts Òmnia no van aturar la seva feina durant el confinament. Des de la Xarxa Òmnia ens envien aquest vídeo on persones participants i dinamitzadores  expliquen què ha significat poder disposar d'aquests espais.

 

La Nit 2021

Oberta la convocatòria per als Premis de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica 2021

La 26a edició de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, organitzada per Telecos.cat i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya ja està oberta. La gala de lliurament se celebrarà a l’Auditori de Barcelona el 16 de juny de 2021.

 
 
 
AGENDA
 
 
Seminari web: Videojocs inclusius
16 de desembre [+info]
Exposició: Barcelona Memòria fotogràfica
Del 17 de desembre al 31 de gener [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC