Punt TIC

Setmanari Punt TIC
03 de juny - núm. 752

 
 
Imatge X Jornada Punt TIC i Presó
 
X Jornada Punt TIC i Presó. Dimarts 4 de juny
 

Un any més ens trobarem al CEFJE per reflexionar sobre els reptes i oportunitats que ofereixen les TIC als centres penitenciaris. Enguany, posarem l'èmfasi en la transformació metodològica dels àmbits d'aprenentatge, enfocant-los des del mode LABoratori.

 
 
Jornada territorial Sant Feliu
 
Presentacions de la Trobada Territorial a Sant Feliu
 

Dinamitzadors, dinamitzadores i altres agents de la Xarxa Punt TIC de tot el territori ens vam trobar el passat 23 de maig a la «Trobada territorial a Sant Feliu: de l'alfabetització digital a la innovació social ciutadana». Hem recopilat les presentacions dels ponents.

 
 
JdIS 2018
 
Ens veiem el 27 de juny a L'Hospitalet de Llobregat
 

La jornada tindrà lloc dijous 27 de juny, de 9.00 a 14.00 hores a l'Espai Bital. Enguany, hem avançat la JdIS al juny per a que trobeu la inspiració necessària per al curs 2019-2020 amb la innovació social digital en ment. Aviat us enviarem informació sobre el programa i inscripcions!

 
 
 
 
LA XARXA
 

Imagte robot Mbot

Robòtica i cultura maker a l'Alta Ribagorça

El 15 de maig els nens i nenes del Servei d'Intervenció Socioeducativa de l'Alta Ribagorça van realitzar la darrera sessió del taller d'iniciació a la robòtica, la programació i la cultura maker.Imatge infants jugant amb un ordinador

Un estiu per aprendre informàtica al Prat de Llobregat

El Punt Òmnia CPS Francesc Palau organitza aquest estiu un curs intensiu d’informàtica per a infants per aprendre eines de disseny i programació, robòtica i 3D. 
 
NOTÍCIES
 

Imatge per il·lustrar la notícia

Nova edició dels Premis Web Ciència 2019

La Fundació Iwith convoca una nova edició dels "Premis Web Ciència 2019" per ajudar organitzacions sense ànim de lucre a aprofitar les oportunitats que dona Internet. L'objectiu és crear una pàgina web moderna per a una organització relacionada amb el món de la ciència.

 

Imatge per il·lustrar la notícia

MakerFaire busca makers que vulguin participar

Fins el 30 de juny inscripcions obertes per a la trobada de cultura maker per compartir coneixements, creativitat i propostes d’innovació social a través d’exposicions, tallers, converses i demostracions interactives.

 

Imatge per il·lustrar la notícia

Captant el talent femení tecnològic

La segona edició del SheStartup, organitzada per allWomen i BStartup Banc Sabadell, es celebrarà el 21 de juny per per a fomentar la incorporació de dones tecnòlogues als equips de les startups més capdavanteres de Barcelona.

 
 
 
AGENDA
 
 
Conferència: Quin és l’impacte de les tecnologies digitals en la política actual?
6 de juny, CCCB, Barcelona [+info]
Intel·ligència Artificial, tecnologia i necessitats humanes
20 de juny, Palau Robert, Barcelona [+info]
Curs LibreOffice
Del 1 al 5 de juliol, La Lleialtat Santsenca, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC