Punt TIC

Setmanari Punt TIC
07 de gener - núm. 731

 
 
2019
 
Què ens porta el primer trimestre de 2019?
 

Amb el nou any, els Punt TIC engegueu una nova programació i, com saps, des de l'Oficina de Dinamització et podem donar un cop de mà amb la difusió. Fes-nos arribar informació sobre les vostres activitats! A nivell internacional ens esperen algunes campanyes interessants, com ara, el Dia de la Internet Segura el 5 de febrer i l'ALL DIGITAL Week del 25 al 31 de març.

 
 
Dinàmica a la JdIS
 
Aviat començarem amb les trobades territorials!
 

Un dels reptes de la Xarxa Punt TIC és fomentar la relació i col·laboració de les persones professionals i els Punt TIC d'un mateix territori. En la Jornada de dinamització de la Internet Social 2018 ja es van generar aquests espais de trobada i durant el 2019 se'ls donarà continuïtat amb reunions territorials. Aviat donarem a conèixer la primera!

 
 
Repassa els vídeos Punt TIC de 2018!
 
Repassa els vídeos Punt TIC de 2018!
 

Al llarg de l'any 2018, al portal Punt TIC hem volgut apropar-te les novetats del món de la tecnologia social, la programació i la robòtica, la innovació social digital... Hem fet vídeos amb entrevistes a experts/es, resums de les jornades més destacades de la comunitat Punt TIC i reportatges sobre altres projectes que posen la tecnologia al centre. Et convidem a tornar-los a veure!

 
 
 
 
LA XARXA
 

JdIS 2018

Suma't al Catàleg de persones expertes i referents de Punt TIC!

L'objectiu del catàleg és identificar i mostrar el potencial de les persones que formen part de la Xarxa Punt TIC. Es tracta d'una eina virtual, on els dinamitzadors/ores podeu crear la vostra fitxa, tot donant a conèixer la vostra experiència professional i coneixements.Publica al portal Punt TIC!

Publica al portal Punt TIC!

Explica'ns en primera persona quines activitats i propostes teniu al vostre Punt TIC per a aquest nou any. Entra a la web de Punt TIC amb el teu usuari i contrasenya i clica a l'enllaç d'afegir contingut que trobaràs al teu perfil. Omple els camps disponibles i envia'l per a la seva publicació!Difusió del canal de Telegram de la Xarxa Punt TIC

L'actualitat Punt TIC al teu mòbil, amb el canal de Telegram

A la Xarxa Punt TIC tenim un canal de Telegram, on compartim les novetats de la nostra comunitat. Només cal que t'hi subscriguis i començaràs a rebre els nostres missatges!Segueix-nos a les xarxes!

Segueix-nos a les xarxes!

Vols estar al dia de l'actualitat TIC i conèixer totes les novetats relacionades amb la Xarxa Punt TIC? Busca'ns a les xarxes socials: Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn i Youtube. Segueix-nos! 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC