Punt TIC

Setmanari Punt TIC
05 de setembre - núm. 714

 
 
JdIS 2017
 
Preparem la xarxa per a nous reptes!
 

El 2018 està sent un any de canvis, renovacions i impuls. Enfocats en la innovació social digital, us convidem a una nova edició de la Jornada de dinamització de la Internet Social, que tindrà com a lema 'Preparem la xarxa per a nous reptes'. Comptarà amb la benvinguda de Joana Barbany i Freixa, directora general de Societat Digital, la conferència de la científica i escriptora Carme Torras Genís i amb tallers liderats per dinamitzadors/ores i experts/es.

 
 
JdIS 2017
 
Consells per treure tot el suc a la jornada
 

El programa d'enguany està ben carregat d'experiències i esperem que siguin del gust de tothom. S'ha procurat que puguin ser estimulants per a tot tipus de Punt TIC i les seves especialitats. Al matí, hi haurà tres rondes de tallers i és important tenir clar abans de venir a la jornada quins tallers i espais voldreu gaudir per no perdre-us el que realment us interessi! Si us quedeu a la tarda, podreu compartir el dinar amb els companys i companyes i participar en dues sessions de treball.

 
 
JdIS 2017
 
Ens veiem el 27 de setembre, a L'Hospitalet de Llobregat
 

La jornada tindrà lloc dijous 27 de setembre, de 9.00 a 17.30 hores. Ja us hi podeu inscriure! El punt de trobada de la comunitat Punt TIC serà l'Espai Bital, un nou equipament de la Generalitat de Catalunya que tot just s'inaugura aquest mes. Si veniu en cotxe, podeu sol·licitar una plaça a l'aparcament de l'espai Bital. Més detalls al butlletí.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Mapa de Catalunya

Espais de trobada per àrees territorials

Proposem espais de trobada i relació dels i les professionals per àrees territorials: Alt Pirineu, Lleida, Barcelona Sud, Barcelona Nord, Catalunya Central, Girona, Terres de l'Ebre, Tarragona i Penedès. A l'hora de decidir en quins tallers voleu participar, haureu de triar primer la trobada territorial que us correspon i en les dues franges de tallers restants decantar-vos per aquells que més us interessin.Icones de persones

Acabeu d'aterrar en un Punt TIC? Hi ha un espai per a vosaltres!

Fa poc que formeu part de la Xarxa Punt TIC? Voleu saber quins serveis s’hi ofereixen? Què us ofereix la xarxa i que podeu oferir vosaltres a la xarxa? Situació, organització, etc.  A l' Aula Punt TIC hem preparat un itinerari d'acollida i coneixements aclaridors per ajudar-vos a entendre i situar-se a la Xarxa Punt TIC: què és Punt TIC, la nova maqueta i la figura del dinamitzador/ora.Icona de l`Altaveu

Voleu fer difusió d'algun projecte que porteu a terme al vostre punt?

Posem a la vostra disposició un espai durant la pausa perquè hi pugueu explicar els vostres projectes a totes aquelles persones interessades que s'hi acostin, mentre compartiu un cafè. Per mostrar el vostre projecte a l'espai 'L'Altaveu' cal que ho indiqueu al formulari d'inscripció de la jornada.Icones

A la tarda, innovació i perspectiva de gènere!

Si us quedeu a la tarda, podreu participar en dues sessions de treball, una per identificar els reptes dels Punt TIC en matèria d’innovació social digital i l'altra sobre el rol de les dones en l’ús i transformació de les eines tecnològiques i en la construcció de sobirania tecnològica amb perspectiva de gènere i per pensar com els Punt TIC poden treballar en aquest sentit.L`etiqueta per parlar sobre la jornada en les xarxes socials és #JdIS

Fem soroll a les xarxes socials!

Com cada any, recordeu que podeu seguir i compartir tot allò referent a la jornada a les vostres xarxes! Ens ajudareu a veure què és el que més ha interessat i el que més ha destacat. Recordeu utilitzar l'etiqueta #jdis, que aglutinarà tots els continguts!Aparcament

Vols venir en cotxe a la Jornada?

A l'Espai Bital hi ha una zona d'aparcament disponible. Per gestionar les places, que són limitades, podeu posar-vos en contacte amb l'Oficina de Dinamització oficina.tecnica@punttic.cat. Si voleu compartir vehicle amb altres persones que vinguin a la JdIS, també ens podeu contactar! 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC