Punt TIC

Setmanari Punt TIC
26 de febrer - núm. 691

 
 
Una noia creuant el carrer i mirant el mòbil. Imatge CC BY-SA 2.0 Skaja Lee a Flickr
 
El MWC o les seves alternatives, què triaràs?
 

Amb el Mobile World Congress, Barcelona esdevé capital mundial de la indústria mòbil. En el marc d'aquest, s'organitzen esdeveniments com YoMo Barcelona, 4YFN o Women4Tech. També existeixen iniciatives crítiques amb el MWC, com el Mobile Social Congress i el Congrés de Sobirania Tecnològica. Triïs el que triïs, a l'agenda Punt TIC trobaràs tota la informació necessària!

 
 
Premis Bitbot.cat
 
Vols conèixer els guanyadors dels premis Bitbot?
 

La Xarxa Punt TIC està d'enhorabona! La Lídia Santiago, dinamitzadora de l'Òmnia de Torrelles de Llobregat, i el Joel Calvet, vinculat a l'Òmnia de Colectic, han guanyat el segon i el primer premi respectivament de la primera edició del certamen Bitbot.cat. La convocatòria premia els millors treballs presentats per alumnes del curs de formació de monitors en programació i robòtica educatives.

 
 
FemTalent Fòrum 2018
 
FemTalent Fòrum defensarà que el talent de les dones no té fronteres
 

La desena edició del femTalent Fòrum tindrà lloc el 9 de març a Barcelona, sota el lema "Les dones de tot el món: inspirar el talent internacional de les dones". Mostrarà dones referents en l’àmbit internacional o que estiguin dirigint projectes d’impacte internacional en la ciència, la tecnologia, l’emprenedoria i la innovació.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Projecte Veus

Creació audiovisual amb persones amb diversitat funcional

L'Òmnia de la Seu d'Urgell desenvolupa des de fa més d'un any el Projecte Veus, en col·laboració amb el Taller Claror. L'objectiu és treballar la part tècnica audiovisual i la comunicativa, els recursos i l’autonomia personal, amb persones amb diversitat funcional.L`Associació Àgora participa en el projecte europeu digiUP

Formació del projecte europeu digiUP, a l'Òmnia Àgora

L'Òmnia Àgora va acollir a finals de 2017 un taller formatiu sobre els grups interactius del projecte europeu digiUP, en el qual participa. El projecte s'aplica a centres d'ensenyament per a adults de la Unió Europea i pretén millorar l’aprenentatge digital amb l'ús d'eines TIC. 
 
NOTÍCIES
 

Foto de grup dels guardonats/des als mSchools Mobile Learning Awards 2017

Coneix els projectes finalistes dels mSchools Mobile Learning Awards 2018!

En el marc del MWC18, es donaran a conèixer els projectes guanyadors dels mSchools Mobile Learning Awards, que reconeixen els projectes més innovadors de docents, escoles i AMPA a través de l’ús de la tecnologia mòbil a l’educació.

 

Reunió amb persones emprenedores

L'ICAB ofereix càpsules formatives per a persones emprenedores

El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza formacions adreçades a persones emprenedores. Es tracta de monogràfics de quatre hores de durada. Aquest dijous, 1 de març, en tindrà lloc un sobre tràmits i obligacions de les persones autònomes.

 
 
 
AGENDA
 
 
Mobile World Congress 2018
Del 26 de febrer a l'1 de març, Fira Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
4YFN 2018
Del 26 al 28 de febrer, Fira Montjuïc, Barcelona [+info]
YoMo 2018
Del 27 de febrer al 2 de març, La Farga de L'Hospitalet, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
Mobile Social Congress 2018
Del 27 al 28 de febrer, Pati Manning, Barcelona [+info]
Descobreix la teva proposta de valor i lidera el teu negoci cap a l'èxit
27 de febrer, Col·legi de l'Advocacia de Barcelona [+info]
Càpsula formativa: "Posada en marxa del negoci: tràmits i obligacions d’autònoms"
1 de març, ICAB [+info]
III Congrés de Sobirania Tecnològica
3 de març, La Lleialtat Santsenca, Barcelona [+info]
Femtalent Fòrum 2018
9 de març, Parc Tecnològic de Barcelona Activa [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC