Campanya de juliol:     la Fabricació Digital

 
Del bit a l'àtom, de consumir a produir

El tema del mes és...

El tema del mes és...

Aquí comença l'aventura de les campanyes mensuals de la Xarxa Punt TIC. A partir d'ara, des de l'Oficina de Dinamització us proposarem una temàtica mensual i us oferirem diferents recursos per tal de poder-la tractar i treballar al vostre punt. Comencem amb la fabricació digital!

 


Aprèn a fer les teves apps

Aprèn a fer les teves apps!

App Inventor és una plataforma online que permet dissenyar i desenvolupar aplicacions per a mòbils Android de manera senzilla i totalment gratuïta. De fet, només és necessari tenir connexió a Internet i un compte de Gmail. Amb un vídeo us expliquem el seu funcionament.
Fabricació digital

 


Ateneus de Fabricació digital, oberts a tothom

L'Ateneu de Fabricació de Les Corts és un espai públic al servei de la innovació social. L'Ajuntament de Barcelona vol que cada districte en compti amb un, on tothom pugui desenvolupar els seus projectes.




Innovació

 


5 exemples innovadors al Fab Festival

Els organitzadors de la FAB10Barcelona no van voler oblidar-se dels ciutadans i ciutadanes i van organitzar el Fab Festival, una versió més lúdica i apta per a tots els públics.





 


 


 



Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Consulta avís legal.
Baixa de la llista de distribució. Contacte: oficina.tecnica@punttic.cat