TROBADA VIRTUAL
projecte jo.cat

2 de desembre
a les 10h

Coursera


Voleu assessorar els vostres participants i ajudar-los a crear la seva marca personal? Apunteu-vos a la sessió formativa jo.cat

Benvolguts i benvolgudes,

Us presentem el projecte jo.cat, un programa de formació en identitat digital que la Fundació .cat ha impulsat en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili i el suport del Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya.

El projecte, que té com a principal objectiu enfortir les competències digitals de la ciutadania, va dirigit a les persones que hagin superat el certificat ACTIC i es trobin en situació d’atur.

Voleu assessorar els vostres participants i ajudar-los a crear la seva marca personal? Amb el programa formatiu jo .cat, les vostres persones usuàries coneixeran què significa tenir una identitat digital i com fer-se més visible a Internet per a promocionar-se davant d’empreses i/o persones interessades.

Com? L’activitat final del programa consistirà en la creació d’un espai web i un correu electrònic amb domini .cat. Trobareu aquí més informació.

Vosaltres, dinamitzadors/es Punt TIC, sou un punt de referència per als ciutadans i ciutadanes pel suport digital que oferiu a la població. Per aquest motiu creiem necessari explicar-vos el projecte i així poder donar suport si us arriben consultes posteriors sobre el curs.

Us animem a participar en aquesta sessió formativa virtual específica el dia 2 de desembre a les 10h per tal de poder donar suport posterior al curs Jo.cat.

Per inscriure-us, envieu un correu electrònic a oficina.tecnica@punttic.cat

Per accedir a la reunió:
visita aquesta pàgina: punttic.gencat.cat/trobada-virtual/jo-punt-cat
o clica al següent botó:Twitter Facebook Telegram Instagram You tube Linkedin
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC Contacte: oficina.tecnica@punttic.cat

Informació bàsica sobre protecció de dades
Identificació del tractament: Registre i gestió de centres de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat.
Finalitat del tractament: registrar i gestionar els centres i materials de la Xarxa Punt TIC.
Legitimació: missió realitzada en interès públic.
Destinataris: les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen, per compte del responsable del tractament, els serveis TIC i els serveis d’oficines de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.