Imatge del centre empresarial Valkiria Hub Space
Imatge del centre empresarial Valkiria Hub Space.

Valkiria Hub Space serà la seu de la primera jornada de la Coworking Spain Conference 2013, que es durà a terme el proper 24 de maig a Barcelona. Aquest espai de 1.500m2, situat al districte del Poble Nou de la capital catalana , obrirà les seves portes coincidint amb la conferència i més que un espai de coworking, pretén esdevenir una plataforma empresarial al servei de start-ups, emprenedors/es i pimes.

Valkiria serà un espai singular i multifuncional que, entre d’altres serveis empresarials, oferirà formació i mentoring a professionals i emprenedors, crearà una comunitat de coneixement i intercanvi de sinèrgies, acollirà i esdeveniments empresarials i exposicions de caràcter creatiu i desenvoluparà programes d’inserció laboral de dones (ECO food, projecte de Cuina- Escola) i promourà el desenvolupament d’habilitats creatives i d’emprenedoria entre nens i joves. A més, per tal de facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar dels emprenedors/es i professionals, el centre disposarà d’un espai infantil on els nens i nenes seran atesos mentre els seus pares i mares treballen o assisteixen a un esdeveniment.

L’equip de Valkiria Hub Space està format per 15 professionals multidisciplinars, dirigits per la Iolanda Triviño, responsable del projecte i creadora de l’espai. El centre està al carrer Pujades, núm. 126, de Barcelona. El seu web és http://www.valkiriahubspace.com.