Tens 3 hores? Sigues jutge virtual de Technovation Challenge!

Publicat el 07/04/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Participants del Technovation Challenge
Participants del Technovation Challenge, per Technovation. Llicència: Tots els drets reservats

Technovation Challenge ofereix a noies d'arreu del món l'oportunitat de convertir-se en emprenedores i líders de tecnologia. L'edició 2017 s'apropa al final i busca persones que revisin les aplicacions mòbils i plans d'empres que estan desenvolupant els grups de joves i els suggereixin millores.

Els/les jutges virtuals de Technovation revisaran les aplicacions mòbils i els models de negoci creats pels equips de Technovation per resoldre problemes en les seves comunitats. Els seus comentaris i suggeriments ajudaran a les joves "empresàries" a preparar-se millor i a aprendre de l'experiència.

Per fer de jutge no cal ser especialista en tecnologia. Les noies treballen temes de resolució de problemes, comunicació, màrqueting, pla d'empresa i prototipatge d'apps. Tots els treballs es presenten en anglès. Tampoc no cal haver estat mentora durant el repte per ser jutge virtual. Només calen ganes "d'unir-se a la comunitat i canviar la vida de milers de noies de tot el món".

Els/les jutges s'han de comprometre a dedicar tres hores al proejcte entre el 26 d'abril i el 14 de maig.

Les persones interessades en fer de jutges hauran de registrar-se a través d'aquest enllaç.

A l'estat espanyol, 367 nenes i joves d'entre 10 i 18 anys estan creat una aplicació que resol un problema social, a través de la seva participació en Technovation Challenge, una experiència de tecnologia i emprendedoría. Les solucions estan inspirades en sis dels reptes per a la sostenibilitat de la Nacions Unides: Pobresa, Medi ambient, Paz, Equitat, Educació i Salut. A nivell mundial, hi participen més d'11.000 nenes i joves en més de 120 països. Ser jutge virtual significa l'oportunitat d'impactar positivament i inspirar a aquestes joves i nenes.

Afegeix un nou comentari

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.