El Punt Òmnia Seu del Consell Comarcal de la Segarra ha dinamitzat una sessió per a crear diferents cartells per a sensibilitzar al voltant de la jornada. Interessant!

Imatge del Punt Òmnia Seu del Consell Comarcal de la Segarra
Imatge del Punt Òmnia Seu del Consell Comarcal de la Segarra. 2024. Tipus de lletra: Punt Òmnia Seu del Consell Comarcal de la Segarra. Llicència: Tots els drets reservats.

Dins de la proposta formativa ‘Com treballar en xarxa’, el Punt Òmnia Seu del Consell Comarcal de la Segarra va dedicar diverses sessions a la creació de continguts amb eines d’intel·ligència artificial. En concret, el Punt TIC va dinamitzar una sessió amb motiu del Dia Internacional de les Dones, que es va commemorar el passat divendres 8 de març, on les persones participants van crear, elaborar, dissenyar i preparar diferents cartells per a donar visibilitat i sensibilitzar al voltant del Dia Internacional de les Dones.

En aquest sentit, actualment, la proposta formativa ‘Com treballar en xarxa’ compta amb més d’una trentena de persones participants, concretament 23 dones i 9 homes, que dividits en quatre grups de vuit persones treballen un cop a la setmana activitats diverses, que habitualment tenen una durada d’una hora i mitja.