Logo Fiasco Awards 2011
Logo Fiasco Awards 2011.

Qualsevol persona, a títol individual, pot presentar una o diverses candidatures als Fiasco Awards 2011, referides a projectes propis o d’altres persones, col·lectius o empreses. Les candidatures poden fer referència a projectes, idees, productes o serveis de qualsevol àmbit del sector de les TIC i s’hauran de presentar abans del 9 de febrer. Per presentar una candidatura cal omplir i enviar aquest formulari.

El Fiasco Awards Team (FAT) validarà les candidatures d'acord amb uns criteris legals i de "fair play" i el 10 de febrer presentarà la llista dels projectes nominats. A partir d’aquell moment i fins el 9 de març, tothom qui vulgui podrà participar a la votació popular a través del qual es triarà el projecte guanyador. Cada persona podrà realitzar una única votació.

El resultat de les votacions es farà públic durant la festa de lliurament dels Fiasco Awards 2011, que tindrà lloc el dia 10 de març a l'Elephant Club (Passeig dels Til·lers, 1) de Barcelona, a les 19:45 hores.

Aquesta és la tercera edició dels Fiasco Awards. Windows Vista va ser el guanyador del 2009 i l’iPad del 2010. Ara toca triar el fiasco del 2011.