Get online week
Get online week.

En el marc de les activitats programades per l'Associació de Telecentres per al desenvolupament a Espanya de la Get Online Week (GOW14), s'ha presentat la xarxa social YouRock pensada perquè els joves puguin posar en valor les seves habilitats, competències i coneixements.

YouRock està promoguda per una associació britànica, compta amb la col·laboració de 18 països i s'ha llançat en 13 idiomes diferents. A Espanya arriba de la mà del Teb i la xarxa de Telecentres de Catalunya PuntTIC, els qui han col·laborat en la seva traducció a l'espanyol. Ara, amb la col·laboració de l'Associació Comunitat de Xarxes de Telecentres, s'ha engegat la difusió de l'eina perquè els joves participin introduint els seus currículums socials, de cara a brillar com a diamants (rocks) enfront dels empresaris que poden usar la plataforma per buscar nous empleats.

Paral·lelament, el Teb també ha desenvolupat una activitat amb els alumnes del Programa de Qualificació Professional, amb especialitat en el manteniment i reparació d'equips informàtics . Els alumnes han utilitzat tabletes per localitzar les empreses on són a punt de començar les seves pràctiques. A més, han fet rol plays simulant entrevistes de treball i atenció directa als clients per treballar habilitats com la comunicació.

Amb motiu de la GOW14, també s'han desenvolupat Jornades per a joves sobre professions digitals i sobre innovació social, trobades digitals i tallers formatius i sobre cerca d'ocupació. Aquestes activitats han registrat més de 3000 participants.

En aquest vídeo recollim la participació del Teb: