Les famílies participants van conèixer eines, recursos i estratègies per a promoure el benestar digital i acompanyar els menors en un entorn digital en constant evolució. Vols saber-ne més?

Imatge del Punt Òmnia Centre de Promoció Social Francesc Palau
Imatge del Punt Òmnia Centre de Promoció Social Francesc Palau. 2024. Tipus de lletra: Punt Òmnia Centre de Promoció Social Francesc Palau. Llicència: Tots els drets reservats.

El Punt Òmnia Centre de Promoció Social Francesc Palau va organitzar el passat dimecres 31 de gener una xerrada sobre la importància del control parental. Dirigida a les famílies, la sessió va posar el focus en la promoció d’un ús responsable i crític de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació. La proposta va comptar amb la participació de nombroses famílies del municipi, que es van apropar al Punt TIC per a conèixer eines, recursos i estratègies per a promoure el benestar digital dels fills i de les filles. La xerrada es va centrar en la supervisió de l’accés a Internet de les persones menors, la gestió dels dispositius electrònics, l’establiment de límits saludables i segurs, l’administració del temps en línia, la restricció dels continguts inadequats i l’acompanyament d'infants, d'adolescents i de joves en un entorn digital en constant evolució.