"Creant barri", jornades de la Fundació Akwaba
"Creant barri", jornades de la Fundació Akwaba.

Enguany la Fundació Akwaba ha volgut dedicar les jornades a promoure el respecte cap als drets humans, així com actituds i  comportaments de vida basats en la pràctica de la convivència pacífica a través de l’ús de l’art com a mitjà de transformació social, tot treballant en xarxa amb els actors socials del barri Collblanc - Torrassa i amb la col·laboració de la contrapart de la Fundació Akwaba a
Costa d’Ivori. Aquesta contrapat compartirà amb tots els assistents la seva utilització de l’art com a eina de construcció de cultura de pau i com un element clau en el procés de reconstrucció postbèl·lica que s’està donant avui a aquest país africà.

Es pretén fomentar així la inclusió de tots i totes dins del barri i possibilitar que tothom trobi un espai propi dins del context.

Per a més informació podeu consultar el programa de les jornades en aquest document i visitar el bloc de les jornades. També us podeu posar en contacte amb la Fundació Akwaba per e-mail - ponts [arrova] fundacioakwaba.cat - o per telèfon - 93 440 76 96 -.