L’espai en línia compta amb un recull de pàgines web d’interès, de llibres, de materials audiovisuals i de recursos educatius per a treballar a l’aula, entre molts altres. Aprofita’ls!

Imatge d'ordinador
Imatge d'ordinador. 2020. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, des de la Xarxa Punt TIC, es vol recuperar el repositori de recursos de Dones i TIC. En aquest sentit, es tracta d’un espai en línia on visibilitzar les aportacions de les dones relacionades amb les noves tecnologies de la informació i de la comunicació i on fomentar les vocacions STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques) entre les nenes i les noies.

En concret, el repositori de recursos de Dones i TIC compta amb un recull de pàgines web d’interès, de llibres, de materials audiovisuals, de recursos educatius per a treballar a l’aula, d’eines de comunicació no sexista, de campanyes, de narratives, d’investigacions, d’eines sobre seguretat, privacitat, violències i tecnologia i d’eines de programació i electrònica educativa de programari lliure, entre molts altres recursos. L’objectiu és contribuir a trencar la bretxa digital de gènere, una prioritat compartida entre els agents tècnics i els agents dinamitzadors.