Acte de cloenda de la Casa d'Oficis de Sant Feliu
Acte de cloenda de la Casa d'Oficis de Sant Feliu.

L'acte de lliurament comptarà amb la presència d'un representant de la Generalitat de Catalunya,del Sr. Ricard Faura, Cap de Servei de Societat del Coneixement de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, i del Sr. Josep Lluís Fernández Burgui, 1r. tinent d'alcalde president de les àrees de Serveis Personals i d'Innovació, Ocupació i Promoció Econòmica. Tindrà lloc dijous 18 de desembre a les 18.30 hores a la Sala d’Actes de l’Edifici Torre del Roser de Sant Feliu de Llobregat, al carrer Joan XXIII número 14.

La Casa d’Oficis ha estat un programa de formació i treball que, durant 2008, ha qualificat a 18 joves en les ocupacions de Tècnic/a en sistemes microinformàtics i Dinamitzador/a digital. Durant aquest any de durada, a més de la formació, han adquirit experiència pràctica gràcies als treballs que han desenvolupat en col·laboració amb diverses entitats sense afany de lucre de la ciutat així com serveis municipals. 

En el decurs de l’acte intervindrà el Sr. Mario Daban Llop, expert en noves tecnologies i actiu dinamitzador de continguts digitals locals que parlarà de l’aprenentatge i les TIC.