Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Sant Bartomeu del Grau acull dues trobades TIC

Publicat el 14/03/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logotip de Wireless Battle Mesh
Logotip de Wireless Battle Mesh

Del 14 al 20 de març Sant Bartomeu del Grau acull la quarta edició de la Wireless Battle Mesh, trobada de desenvolupadors/ores de protocols per a xarxes WiFi. Coincidint amb aquesta jornada, se celebrarà també la trobada anual de guifi.net.

Les Wireless Battle Mesh, o també WBM, són trobades anuals de desenvolupadors de protocols d'enrutament dinàmic per a xarxes WiFi d'arreu del món que amb l'excusa de fer una competició entre els diversos protocols representats serveixen com a punt de trobada per compartir coneixements i experiències i planificar projectes futurs. Les edicions anteriors s'han celebrat a Brussel·les, París i Bracciano (Roma).

Com que una de les voluntats de l'organització és la de promocionar l'obertura de les trobades cap a les comunitats locals que les acullen, enguany, no només s'ha fet coincidir la WBM amb la trobada anual de guifi.net, el SAX, sinó que, a més a més, les activitats d'ambdues trobades s'han organitzat de manera conjunta.

Guifi.net és una xarxa de telecomunicacions oberta, lliure i neutral que es vertebra a partir d'un acord d'interconnexió on cadascú al connectar-se estén la xarxa i obté connectivitat. El SAX 2011 serà un esdeveniment social i tecnològic per intercanviar impressions i experiències i per donar a conèixer aquesta xarxa ciutadana. Es celebrarà a Sant Bartomeu del Grau del 16 al 20 de març.