Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El Viver d’Empreses de l’Alt Urgell comença a prendre forma

Publicat el 15/05/2009
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
El Viver d’Empreses de l’Alt Urgell comença a prendre forma
El Viver d’Empreses de l’Alt Urgell comença a prendre forma

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i el Centre Europeu d’Empreses i Innovació (CEEI-Lleida) han començat a posar fil a l’agulla per tal d’impulsar el Viver d’Empreses que ha de començar a funcionar a la tercera planta de l’edifici de Les Monges.

En aquest objectiu han coincidit els representants de totes tres institucions en el si de la comissió de seguiment del projecte. Per part de l’Ajuntament de la Seu hi ha assistit l’alcalde, Albert Batalla, mentre que en representació del Consell Comarcal hi ha estat present el conseller Marc Porta i, per part del CEEI Lleida, el seu director, Guillermo Hervera.

Durant la reunió, s’ha acordat engegar una campanya per donar a conèixer el Viver de l’Alt Urgell, la qual consistirà en l’edició d’un díptic promocional, diverses insercions publicitàries als mitjans de comunicació de la comarca i la posada en funcionament d’una pàgina web pròpia.

D’altra banda, una de les primeres accions que emprendrà el nou centre serà l’organització d’un curs de creació i gestió d’empreses innovadores. L’objectiu prioritari de la iniciativa és dotar a emprenedors i empresaris dels coneixements i les tècniques bàsiques per a desenvolupar projectes empresarials innovadors amb garanties d’èxit. El temari del curs inclourà el pla d’empresa, el pla econòmic i financer, la innovació en màrqueting i comercialització, la innovació en la gestió de les persones i la propietat industrial i intel·lectual. El curs està programat per al mes de setembre i es desenvoluparà a l’aula de formació del Telecentre de l’Alt Urgell.

L’operativa del Viver d’Empreses s’estructurarà en cinc fases: la presa de contacte amb el candidat, la primera entrevista, la recepció de la memòria i l’anàlisi per part del CEEI, l’entrevista en profunditat amb el candidat i l’anàlisi de viabilitat i, finalment, la signatura del contracte que permetrà a la persona innovadora accedir als serveis i als locals que ofereix el centre.

Els representants de les tres institucions implicades en el projecte consideren que la posada en funcionament del Viver d’Empreses de l’Alt Urgell és essencial en l’actual context econòmic.

 

Afegeix un nou comentari

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
Imatge CAPTCHA
Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.