Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Vídeos de la reunió de gent gran, a l'Òmnia A.V. Pomar

Publicat el 27/09/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Entrevistant la Nelly Villegas
Entrevistant la Nelly Villegas

Diversos Punt TIC han acollit reunions informatives sobre el 6è Congrés de la Gent Gran que tindrà lloc a l'octubre. Un d'aquests és l'Òmnia de l'Associació de Veïns i Veïnes Pomar, a Badalona. Nelly Villegas, dinamitzadora del punt, ens explica en un vídeo les activitats que s'hi realitzen amb gent gran i la seva visió sobre els temes debatuts a la sessió.

El 29 de juny es va realitzar una reunió informativa sobre el 6è Congrés de la Gent Gran al Punt TIC-Òmnia A.V. Pomar, a Badalona. S'hi va presentar el congrés i els tres temes en què es centrarà i, a continuació, els i les participants van poder debatre i donar les seves opinions. També es van fer entrevistes individuals per tal de conèixer què fan les persones grans que van participar a la dinàmica per viure l'envelliment de forma activa. Aquí podeu veure el vídeo que han publicat al bloc del congrés i que resumeix la trobada.

 

 L'Òmnia Pomar ha estat un centre d'aprenentatge i convivència per a la gent gran. Hi han après a crear i gestionar blocs, a retocar imatges digitals, a comunicar-se a través d'Internet, etc. La dinamitzadora Nelly Villegas explica que està fomentant que les persones grans escriguin la seva memòria personal. La majoria són persones que van migrar fa molts anys i amb aquesta memòria recorden com va ser el procés migratori i l'adaptació a Catalunya.

En aquest vídeo podeu veure l'entrevista realitzada a la Nelly, on explica les activitats que es fa a l'Òmnia Pomar i llança propostes i idees per fomentar encara més la participació de la gent gran.