Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

L'Òmnia Escodines i el PDC fan el vídeo "Joves Escodinaires identitat reivindicativa"

Publicat el 01/04/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge del vídeo de les Escodines
Imatge del vídeo de les Escodines

Vídeo realitzat pel Punt TIC-Òmnia Escodines i el Pla de Desenvolupament Comunitari per recollir la veu dels joves escodinaires de Manresa.

El 24 de juliol de 2010 va tenir lloc al barri de les Escodines de Manresa la segona edició de l'Escojoves, una festa impulsada pel Pla de Desenvolupament Comunitari (PDC) amb el suport de les entitats, associacions i serveis diversos del barri. La festa té per objectiu que els joves de les Escodines participin en accions col·lectives, es coneguin entre ells, prenguin sentiment de pertinença al barri, impulsin iniciatives i, també, lluitin contra l'estigma que té el barri per ser la zona de la ciutat que concentra la major bossa d'immigració.

L'Escojoves va comptar amb un programa d'activitats, entre d'altres, un concurs de paelles, exposició artística, concurs de futbolí, concerts, etc.

Durant tota la diada jove, des de l'Òmnia de les Escodines es va gravar un vídeo amb la veu dels i de les joves del barri per tal de conèixer i difondre les seves opinions, majoritariament positives, i exposant que el barri encara està ben viu i que malgrat la falta de recursos es poden fer moltes coses. Aquest vídeo va ser editat per un jove voluntari del barri. De fet, tota la colla de joves que apareixen al vídeo també estan involucrats de forma voluntaria -en menor o major mesura- en totes les activitats que es desenvolupen al barri amb més estigma de la ciutat.

Desitgem que us agradi!

Et pot interessat també