Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Vídeo "L'impacte de les TIC i Internet als centres penitenciaris"

Publicat el 18/06/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge de la Cyberaula del Centre Penitenciari de Lledoners
Imatge de la Cyberaula del Centre Penitenciari de Lledoners

“Jornada sobre TIC i presó. Les presons en l'era d'Internet”. Sota aquest títol, s'ha celebrat una jornada que destaca la importància que tenen les tecnologies de la informació i la comunicació i Internet en els processos d'aprenentatge. També als centres penitenciaris.

La jornada partia d'un document de treball que va servir de fil conductor per conèixer les experiències que s'estan desenvolupant a les presons. A més de les ponències i els grups de treball, durant la trobada es va projectar el vídeo “L'impacte de les TIC i Internet als centres penitenciaris”, elaborat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. És tracta d'un reportatge que reflecteix el punt de vista dels actors i participants sobre l'ús, riscos i possibilitats de les TIC a les presons a través de tres dels seus projectes: les Cyberaules, les escoles i els Punt TIC-Òmnia.

Durant el reportatge, s'han entrevistat a més d'una vintena de persones entre educadors/es, dinamitzadors/es, interns/es, treballadors/es de CP i càrrecs directius.

 

La jornada ha estat organitzada pel Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Durant els propers dies, es publicarà un vídeo-resum dels principals continguts de la jornada.