Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Vídeo de cloenda del curs "Seguretat en l'ús de les tecnologies" de CESICAT

Publicat el 26/07/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge del director general de la Societat de la Informació, Josuè Sallent
Imatge del director general de la Societat de la Informació, Josuè Sallent

El curs de CESICAT sobre “Seguretat en l'ús de les tecnologies” ha entrat ja en la seva recta final. És per això, que el director general de la Societat de la Informació de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Josuè Sallent, ha volgut animar i agrair a tots els participants el seu esforç i dedicació durant les últimes setmanes.

El curs de CESICAT (Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya) ha comptat amb la participació de 23 dinamitzadors i dinamitzadores. S'ha impartit a través d'una aula virtual i ha suposat una càrrega de 30 hores lectives, repartides en 5 setmanes. El 30 de juliol es donarà per finalitzat el curs.

A continuació, pots veure el vídeo de cloenda que el director general de la Societat de la Informació, Josuè Sallent, ha enregistrat per acomiadar els alumnes d'aquesta primera edició del curs.

El curs ha despertat un important interès, cosa que ha provocat que moltes persones s'hagin quedat fora d'aquesta primera convocatòria. Ara per ara, hi ha una llista d'espera per als interessats que es tindrà en compte de cara a futures edicions, després de l'estiu.

Si vols més informació sobre aquesta formació et pots posar en contacte amb l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC: oficina.tecnica[arrova]punttic.cat o 902 365 209.

Etiquetes: