Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Una finestra a l'e-aula de Corbera de Llobregat

Publicat el 15/06/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
e-aula de Corbera de Llobregat
e-aula de Corbera de Llobregat

El dinamitzador de l'e-aula ha elaborat un vídeo amb els usuaris i usuàries com a protagonistes. Aquest vídeo pretén donar a conèixer les activitats formatives en noves tecnologies que s'hi realitzen i permetre als propis usuaris expressar com viuen l'experiència d'aprendre a fer servir les TIC.

En el marc de la FiraInnova, el passat diumenge 6 de juny a les 18h Jordi Anducas, el president de l'Àrea de Nova Economia de l'Ajuntament de Corbera, va introduir la presentació “e-aula: una porta d'entrada a les noves tecnologies” que va oferir el dinamitzador de l'e-aula de Corbera, Dani Morén.

En aquesta presentació els assistents van poder conèixer el tipus d'activitats que s'hi fan, el compromís amb els habitants de Corbera, les Empreses i els comerços locals per oferir formació en les noves tecnologies per millorar la qualitat de vida i dinamitzar l'economia local. La voluntat d'oferir eines que estiguin a l'abast de tothom fa que l'e-aula aposti clarament pel programari lliure. Durant aquest acte es va presentar un vídeo filmat durant activitats de l'e-aula per tal de mostrar com viuen els usuaris aquest acostament a les TIC.

Tot un seguit de testimonis ens expliquen com han arribat a l'e-aula i què és el que més els ha agradat.
 

 

Et pot interessat també