Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Un any fent Comunitat Òmnia

Publicat el 17/05/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logo Xarxa Òmnia
Logo Xarxa Òmnia

Va ser l’any 2009, en el Dia d’Internet, quan començava a funcionar la Comunitat Òmnia, l’espai virtual de trobada de les persones que participen i treballen en el projecte Òmnia.

 

La Comunitat Òmnia està formada per 167 membres les quals han publicat 467 informacions des dels seus blocs personals; creat 21 grups de treball de diferents temàtiques o finalitats; activades 55 espais de debat i reflexió en el fòrum;  ha rebut 16.981 visites que han entrat 106.388 vegades a veure les seves pàgines; compartit 32 vídeos o 1241 fotografies d’activitats o treballs realitzats…tot plegat ha significat 2501 hores de treball en la Comunitat Òmnia!!!

Ha estat un pas endavant, un espai que ha trencat amb moltes (no totes) de les dificultats que suposa participar i treballar per un projecte en xarxa. Destacar que la Comunitat ha significat entre d'altres coses fomentar la professionalitat, trencar amb la soledat de la persona dinamitzadora, desenvolupar un sentiment de pertinença a un projecte i un espai de creació de coneixement.

Et pot interessat també