Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Tot llest per a la Jornada de dinamització de la Internet Social

Publicat el 27/09/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge de la Jornada de dinamització de la Internet Social 09
Imatge de la Jornada de dinamització de la Internet Social 09

Com sabeu, dijous 30 de setembre les persones implicades en la Xarxa Punt TIC tenim una cita: la Jornada de la Internet Social 2010. Durant els dies que falten podeu anar escalfar motors participant a l'espai virtual col·laboratiu.

La Jornada de dinamització de la Internet Social tindrà lloc a Citilab-Cornellà, el 30 de setembre de 9:30 a 14:30 hores.

D'una banda, s'hi presentarà el Museu Virtual Gitano i la Dolors Reig, professora i consultora especialitzada en educació, TIC i alfabetització digital, farà la xerrada "Comunitats i construcció col·lectiva de coneixement a la web social: noves oportunitats".

D'altra banda hi haurà taules rodones simultànies centrades en cinc eixos que han estat importants a la nostra xarxa durant el 2010: accessibilitat, voluntariat, xarxa, ocupabilitat i formació i competències TIC. A les taules rodones, diversos Punt TIC-Òmnia explicaran bones pràctiques que porten a terme i, tot seguit, s'obrirà un debat entre tots i totes.

Les persones que no hi puguin assistir podran seguir-la per streaming a la wiki de la jornada, on també podran llegir a través de Twitter els comentaris dels i les assistents. Tothom qui vulgui twittejar sobre la jornada pot fer servir el hashtag #JDIS10.

Per ampliar informació i començar a participar:

Etiquetes:

Et pot interessat també