Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

The Trampoline, plataforma de treball col·laboratiu entre professionals

Publicat el 29/10/2014
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Plana web de The Trampoline
Plana web de The Trampoline

Aquesta iniciativa pretén facilitar el contacte entre professionals de diverses disciplines per tal que puguin ajudar-se els uns als altres i treballar de manera col·laborativa.

En l’actualitat, hi ha molts professionals independents que intenten impulsar projectes empresarials propis, però no compten amb recursos econòmics per poder contractar els professionals o els serveis complementaris que necessiten. The Trampoline neix amb la voluntat de donar-los una solució basada en el treball col·laboratiu.

La plataforma pretén facilitar a aquests professionals l’oportunitat d’establir associacions col·laboratives, en règim de partenariat, amb altres professionals. L’objectiu és promoure el contacte entre professionals de diverses disciplines amb perfils complementaris per tal que puguin constituir equips de treball al màxim d'autosuficients i capaços de dur a terme projectes concrets.

No es basa en relacions econòmiques, ningú paga a ningú, sinó que cadascú aporta el seu treball. És, doncs, un punt de trobada de professionals amb inquietuds o interessos comuns, i no tant un espai per a la cerca de proveïdors i de clients, ni un portal per trobar feina.

Tenen en marxa una campanya de crowdfunding a Goteo per poder finançar la producció de la plataforma. Hi voleu col·laborar?