Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

TecnoCampus Mataró-Maresme endega els Esmorzars Èxit

Publicat el 25/01/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Esmorzars Èxit
Esmorzars Èxit

El parc TecnoCampus Mataró-Maresme posa en marxa els Esmozars Èxit per tal d'ajudar els empresaris en temps de crisi. La primera sessió es realitzarà el dijous 28 de gener.

Aquestes jornades de coneixement giraran al voltant de temàtiques que afecten l’empresari/ària davant de la situació de crisi econòmica. L’objectiu d’aquestes jornades és infondre optimisme quant a les oportunitats que s'obriran en el moment en què la situació econòmica comenci a recuperar-se, i que passen entre altres aspectes per una economia basada en el coneixement.

Per a cada una de les sessions, que tindran lloc l'últim dijous de cada mes, se seleccionaran diverses àrees de coneixement. Algunes d'aquestes temàtiques seran innovació, finançament, màrqueting o internacionalització.

El cicle de conferències arrenca el proper dijous 28 de gener, amb una xerrada a càrrec d'Antoni Terán Colomines, soci de BCN Business (http://www.bcnbusiness.es) i expert en restructuring. Parlarà de la PIME davant la necessitat d’afrontar reestructuracions financeres. Es comentarà com el restructuring pot ajudar l’empresa a fer front a situacions de descens de la facturació, descens de la solvència, manca de tresoreria, impagats, dificultats per accedir al finançament, descens de la rendibilitat, manca de viabilitat o redisseny del model de negoci. Tobareu més informació sobre aquesta coneferència, aquí.

La propera cita del cicle de conferències serà el 25 de febrer, en què el ponent convidat serà Albert Rof, de Rof Consulting, que parlarà de com l’empresa hauria d’aprofitar el web 2.0 com a nova eina de promoció i comercialització. Entre els continguts destaca el sorgiment de la NetGen (generació digital), la teoria de “The Long Tail” (llarga cua), Internet 1.0 vs 2.0 vs 3.0, Màrqueting 2.0 i els “Social Media” o els nous models de negoci a la Xarxa (eBusiness Models).

Trobareu més informació al web http://www.exittecnocampus.com. Per assistir a les xerrades uns podeu adreçar a Núria Mis (nmis@tecnocampuscom).

Etiquetes: