Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Tallers de Noves Tecnologies al Punt TIC elCanal

Publicat el 18/08/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logotip elCanal
Logotip elCanal

El Punt TIC elCanal de Manlleu presenta els tallers que començaran el mes de setembre. L'objectiu d'aquestes formacions serà aprofundir en l'ús de les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Després del primer període que va ser d'abril a juny del 2010, comencem el nou període el mes de setembre. 

ElCanal ofereix dos serveis paral·lels: Horari de Punt TIC i Horari de Feinateca. Un dels elements que formen part de l'Horari de Punt TIC són aquests tallers, amb l'objectiu que tant els usuaris de Punt TIC com els de Feinateca puguin aprofitar aquest servei i treure el màxim profit de les TIC, ja que se'ls ofereix una oportunitat de repassar temes molt concrets però alhora bàsics.

En aquesta tanda de tallers, aprofunditzarem una mica més en el tema i ens adentrarem en el món de la imatge, la fotografia... amb tallers com per exemple el GIMP, Galeria Web o com fer el nostre àlbum digital, entre molts d'altres.

Estem oberts a qualsevol proposta tant dels participants com de gent  interessada en futurs tallers.

A través del següent enllaç podreu veure la planificació dels tallers pel pròxim mes de setembre. Tots s'ofereixen, com a mínim, una vegada en horari de matí i de tarda amb una duració de dues hores per tal que tothom pugui organitzar el seu temps de la millor manera.