Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Reportatge sobre el taller d'OpenStreetMap a la Palma de Cervelló

Publicat el 13/02/2012
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Participant_en_el_taller_d'OpenStreetMap
Participant_en_el_taller_d'OpenStreetMap

El Punt TIC-Aula Pasqual Ollé, de la Palma de Cervelló, ha realitzat un taller d'edició d'OpenStreetMap per tal d'ampliar el mapa del municipi mitjançant aquest projecte col·laboratiu.

Aprendre l'edició d'una manera pràctica i divertida. Aquest era l'objectiu inicial d'aquest taller però la bona participació i la implicació dels veïns del poble han fet que el mapa del municipi sigui a hores d'ara un dels més complerts d'aquesta alternativa lliure anomenada OpenStreetMap. Es tracta d'un servei molt semblant al Google Maps però seguint la filosofia de la Wikipèdia.

La Konfraria de la Vila del Pingüí, col·lectiu que promou l'ús del programari lliure, va posar en marxa aquest taller el passat mes de gener amb la col·laboració del Punt Jove la Palma-Punt TIC Aula Pasqual Ollé. Hi van participar el Centre Excursionista la Palma, el Casal de la Gent Gran i la Germandat de Sant Isidre.

En el següent reportatge, us oferim un ampli resum d'aquesta proposta que ha tingut una gran repercussió mediàtica i que sitúa a la Palma de Cervelló com a municipi català pioner dins la plataforma OpenStreetMap.