Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Sóc jove i vull ser... bomber/a, agent rural, mosso/a

Publicat el 11/11/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Cartell de la jornada informativa "Sóc jove i vull ser..."
Cartell de la jornada informativa "Sóc jove i vull ser..."

Aquest dijous tindrà lloc a l'Oficina jove de la Seu d'Urgell la jornada informativa per a joves, sobre com accedir als cossos especials de la Generalitat de Catalunya: Bombers, Agents Rurals i Mossos d’Esquadra.

El Punt TIC de l'Alt Urgell, l’Oficina jove, i l’Agent Local d’Igulatat del Consell Comarcal l’Alt Urgell organitzen aquest dijous dia 11 de novembre a les 19:00h una jornada informativa referent a l’accés a l’administració pública, especialment als cossos especials de la Generalitat de Catalunya.

Representants dels diversos cossos de bombers, agents rurals i mossos d’esquadra ens donaran informació general sobre els requisits d’accés a cada un dels llocs, les fases del procés selectiu així com una visió propera de les tasques pròpies i la seva experiència personal. Hi participarà Emma Roca del parc de bombers de la Seu, Lluís Valls, cap del parc de bombers de la Seu d’Urgell, Jaume Rey, cap de l’Àrea Bàsica dels Agents Rurals, i César Isla, caporal de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat. Es clourà la jornada amb un col·loqui amb la gent assistent per tal de resoldre dubtes.