La Xarxa | Oficina Tècnica de Coordinació | Notícies | Agenda | Enllaços | STSI - DURSI
s e t m a n a r i _ X T C 

Centres de Teletreball de la XTC

* STSI / DURSI

* Documents

:: núm. 71_ 12-18 abril 2004 ::

 

:::::::: LA XARXA ::::::::

 • El Telecolòni@ organitza a Navàs la jornada "Wireless: present i futur"

Telecolòni@ Parc Fluvial organitza per al proper dijous 22 d'abril a les 21:00 h a la Biblioteca Municipal de Navàs (passeig Ramon Vall, 69) la jornada "Wireless: present i futur".

Hi intervindran: Josep Picas (alcalde de Saldes), Carme Cirera (alcaldessa de Vilada), Miquel Colomer (alcalde de Sant Bartomeu del Grau), Ramon Sanz (president de l’AV de l’Ametlla de Merola) i Josep Camprubí (coordinador de la Xarxa Telecentres de Catalunya).

Tel. 938 380 659
www.parcfluvial.org
info@parcfluvial.org

 • Setmana lliure al telecentre SBG

Estàs fart que l'ordinador que va amb Windows es pengi? T'agradaria provar altres sistemes operatius que també et permetin xatejar, treballar o fer cerques per internet? Doncs ara tens una gran oportunitat. El telecentre obre les seves portes al software lliure. Vols venir a provar-lo? Només cal que vinguis entre el 13 i el 23 d'abril i, de forma gratuïta, podràs utilitzar, provar i aprendre com funciona Linux.

Podràs treballar, enviar correus, retocar imatges, i moltes coses més amb un entorn similar al de Windows però amb moltes més avantatges, vine a informar-te!

Hi haurà diferents disribucions de Linux, persones que t'ajudaran quan tinguis un problema i possibilitat d'emportar-te a casa els programes que més t'agradin. Què més pots demanar?

Tel. 93 888 97 00
www.telecentresbg.net 
info@telecentresbg.net 

 • Cursos d'internet i correu electrònic, i d'Excel al telecentre de la Terra Alta

El telecentre de la Terra Alta (Gandesa) ha programat per a les properes setmanes dos cursos de formació:


- Internet Explorer i correu electrònic
  Data inici: 20/04/2004. Data fi: 28/04/2004
  Durada: 10 hores
  Horari: Dimarts 20 i 27 d'abril de 18:00 a 20:30 hores
  Dimecres 21 i 28 d'abril de 18:00 a 20:30 hores
  Grups: 11 persones majors de 16 anys
  Preu: 25€. Per a socis del telecentre o del PIJ: 20€
  Data límit d'inscripció: 15/04/2004

- Microsoft Excel
  Data inici: 14/05/2004. Data fi: 22/05/2004
  Durada: 12 hores
  Horari: Divendres 14 i 21 de maig de 18:00 a 21:00 hores
  Dissabte 15 i 22 de maig de 10:00 a 13:00 hores
  Grups: 11 persones majors de 16 anys
  Preu: 25€. Per a socis del telecentre o del PIJ: 20€
  Data límit d'inscripció: 12/05/2004

D'altra banda, a la web del telecentre de la Terra Alta podreu consultar l'acta de la 9a reunió general de telecentres (10/03) i un dossier informatiu sobre la 1a Jornada de Teletreball a les Terres de l'Ebre (11/03).

Més informació: Elisabet Martínez de la Torre
Tel. 977 421 659 - Fax 977 421 044
www.webgipal.net/TerraAlta/telecentre
emartine@terra-alta.altanet.org
 

:::::::: OFICINA TÈCNICA DE COORDINACIÓ ::::::::

 • Visites a telecentres

El passat dimarts 13 d'abril l'OTC va visitar el Telecolòni@ i els telecentres de Lluçà i Sant Bartomeu del Grau.

 • Reunió de la Comissió de la Borsa

Us recordem que la propera reunió de la Comissió de la Borsa tindrà lloc a Manresa el proper 22 d'abril a 2/4 d'11 del matí a la seu del Consell Comarcal del Bages (Muralla de Sant Domènec, 24).

 

:::::::: NOTÍCIES ::::::::

 • Jornada sobre el nou Reglament electrotècnic de baixa tensió i la connectivitat a través de la xarxa elèctrica

L'Oficina Tècnica de Cooperació de la Diputació de Barcelona organitza per al proper 27 d'abril una jornada tècnica sobre dos aspectee relacionats amb la xarxa elèctrica. D'una banda, sobre el nou reglament electrotècnic de baixa tensió i la seva repercussió en l'enllumenat públic. D'una altra, sobre les possibilitats de la xarxa elèctrica com a sistema de comunicació de banda ampla a través de la tecnologia PLC.

La jornada tindrà lloc a l'Auditori del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i està adreçada a càrrecs polítics de l’àmbit local i professionals tècnics i de la gestió municipal relacionats amb les instal·lacions de serveis.

Diputació de Barcelona
 

:::::::: AGENDA ::::::::

 • Educació, aprenentatge i tecnologia a la societat del coneixement

Dia 20 d'abril a les 19.30 h a la sala Mirador del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) (Montalegre, 5). A càrrec de Manuel Castells, professor de recerca de la Universitat Oberta de Catalunya i president de la Comissió Científica de l’IN3 (Internet Interdisciplinary Institute). Organitzat per la Fundació Jaume Bofill, la Universitat Oberta de Catalunya i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Accés lliure. Aforament limitat.

 • Wireless: present i futur

Dia 22 d'abril a les 21:00 h a la Biblioteca Municipal de Navàs (Bages) (passeig Ramon Vall, 69). Hi intervindran: Josep Picas (alcalde de Saldes), Carme Cirera (alcaldessa de Vilada), Miquel Colomer (alcalde de Sant Bartomeu del Grau), Ramon Sanz (president de l’AAVV de l’Ametlla de Merola) i Josep Camprubí (coordinador de la Xarxa de Telecentres de Catalunya). Organitzat pel Telecolòni@ Parc Fluvial [+ info]

 • Internet Global Congress 2004

Del 10 al 14 de maig Barcelona es convertirà en la capital mundial d'Internet. Fira de Barcelona acollirà l'Internet Global Congress 2004. L'IGC/INET2004 promet ser més gran i millor que mai. Més de 200 ponències respondran a temes relacionats amb l'Estratègia Empresarial, les Noves Tecnologies, les Aplicacions així com en l'àmbit de la Societat, la Política i la Cultura. [+ info]

 • Online Educa Madrid 2004

Del 12 al 14 de maig tindrà lloc al Palau de Congressos y Exposicions de Madrid la 4ª Conferència Internacional de la Educació i la Formació basada en Tecnologies, ONLINE EDUCA MADRID 2004. Es tracta d'un fòrum de col·laboració i intercanvi d'idees del sector de l'e-learning en el món hispanoparlant. S'hi reuniran més de 500 directius, gestors de desicions, líders d'opinió del sector i altres professionals de l'e-learning. [+ info]

 • Cimera Mundial sobre la Societat de la Informació

Del 9 a l'11 de setembre a Barcelona. La CMSI és auspiciada per l’ONU, i tracta sobre els reptes i les oportunitats d’una societat de la informació sense exclusions. El programa de treball inclou l’elaboració d’una Declaració Universal de la Diversitat Cultural, la implementació del Pla d’acció adoptat a Ginebra 2003 i el repartiment de rols entre governs, societat civil, empreses i organismes internacionals. [+ info]
 

:::::::: ENLLAÇOS ::::::::

TELECENTRES

::::

::::