La Xarxa | Oficina Tècnica de Coordinació | Notícies | Agenda | Enllaços | STSI - DURSI
s e t m a n a r i _ X T C 

Centres de Teletreball de la XTC

* STSI / DURSI

* Documents

:: núm. 57_ 17-23 novembre 2003 ::

 

:::::::: LA XARXA ::::::::

  • El Consell Comarcal de la Terra Alta lliurarà gratuïtament 25 carnets ECDL

El Consell Comarcal de la Terra Alta lliurarà gratuïtament els primers 25 carnets de l’ECDL als treballadors dels Ajuntaments i del Consell Comarcal de la Terra Alta. El preu per poder realitzar els exàmens per a l’obtenció de l’ECDL és de 60€, però el Consell de la Terra Alta ofereix 25 carnets gratuïts de l’ECDL a les primeres persones que l’aconsegueixin. Per adquirir aquest certificat només cal aprovar 4 dels 7 mòduls. Si és necessari repetir algun examen, només s’hauria d’abonar 15€.

L’ECDL és un carnet d’acreditació europea d’ús d’ordinadors que permet demostrar als qui el posseeixin que tenen coneixements i habilitats bàsiques i completes en les tecnologies de la informació i la comunicació a nivell d’usuari.

L’acreditació europea d’ús d’ordinadors (ECDL) és un certificat acceptat en l’àmbit internacional que garanteix a les empreses i organitzacions que els titulars tenen el nivell de coneixements i habilitats necessari per treballar amb les aplicacions informàtiques habituals.

Inscripcions al Telecentre de la Terra Alta
Tel. 977 421 659
telecentre@terra-alta.altanet.org
 

  • El telecentre del Solsonès organitza la III Jornada sobre Tecnologies de la Informació i de la Comunicació

Com ja sabeu el proper dia 10 de desembre ens trobarem a Solsona per fer la reunió trimensual de la Xarxa de Telecentres.

Aprofitant aquesta trobada, des del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya i el Telecentre del Solsonès, amb el suport de la Direcció General d'Economia Social, Cooperatives i Autoempresa del Departament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme, i la Xarxa de Telecentres de Catalunya, hem organitzat la III Jornada sobre Tecnologies de la Informació i de la Comunicació pel dia 11 de desembre, a la qual us convidem a participar.

El contingut de la III Jornada versa sobre les Possibilitats de les tecnologies de la informació en la promoció i en el desenvolupament local i compten amb la presència de destacats exemples a nivell de l'estat espanyol.

Aquesta jornada està dirigida a tècnics, experts, AODLs, agents de promoció econòmica i polítics vinculats i implicats en el desenvolupament econòmic local, així com a persones interessades en aquests temes.

Us adjuntem el tríptic de la jornada i a la vegada podeu obtenir més informació, el programa i la butlleta d'inscripció al link següent:

www.ctfc.es/formacio/jornades/jornadatic.html

Per tal de facilitar-vos l'assistència a la reunió i a la jornada de l'endemà us oferim la possibilitat d'allotjar-vos a Solsona per un preu molt raonable (aprox. 10 euros) per una habitació individual amb bany i esmorzar inclòs.

El preu dels dinars i sopars dels dos dies serà, aproximadament, de 9 euros per àpat.

Us agrairíem que ens comuniquessiu, el més aviat possible, la vostra assistència tant a la reunió com a la Jornada i si fareu ús de l'allotjament i dels diferents àpats (és important que especifiqueu quins àpats desitjeu). Aquestes especificacions les podeu posar als comentaris de la butlleta d'inscripció.

La data límit per inscriure's és el dia 5 de desembre!

Esperant la vostra assistència i participació rebeu una salutació cordial.

Telecentre del Solsonès
CTFC

www.ctfc.es
formacio@ctfc.es

:::::::: OFICINA TÈCNICA DE COORDINACIÓ ::::::::

  • Més programari en català

En les darreres edicions del nostre setmanari han aparegut diverses notes respecte de programaris en català. Avui, a més de presentar un nou programa en la nostra llengua, voldríem fer una crida als dinamitzadors dels telecentres que coneguin altres programes en català per tal que ens en facin arribar informació i així n’anirem fent difusió.

Un visualitzador, capturador i modificador d’imatges gratuït i en català.

Es tracta del programa XnView Full versió 1.66 que podeu descarregar en molts repertoris de programari com www.softonic.com. El programa, molt complet i amb una gran quantitat de funcions, recursos i efectes, és gratuït per a ús personal i té la virtut de poder utilitzar més de 40 idiomes, entre ells el català. A més, tindreu la sorpresa que si esteu treballant amb la interfície en català de Windows XP (tal com comentàvem en un altre setmanari) se us instal.larà directament en la nostra llengua.

Softonic
teletrebages@bages.org

:::::::: NOTÍCIES ::::::::

  • Curs subvencionat de teletreball

Pauta Formació organitza el curs "Teletreball, gestió professional", subvencionat i d'una durada de 50 hores. Els continguts són els següents:

- Teletreball i e-treball: conceptualització
- Psicologia del teletreball
- Intel·ligència emocional
- Casos reals i pràctics
- Serveis i recursos professionals per al teletreball
- Seguretat i higiene en el teletreball
- La promoció personal a través de la xarxa
- Etc.

Data d'inici: 9 de desembre
Horaris: Dimarts i dijous de 18 a 21 hores

Pauta Formació

:::::::: AGENDA ::::::::

  • EISCO Conference: “Serveis Públics Integrats en la Societat de la Informació a nivell Local i Regional”

Dies 19 i 20 de novembre a Aalborg (Dinamarca), organitzada per ELANET (Xarxa Europea d’Autoritats Locals) / CEMR (Consell Europeu de Municipis i Regions). Estratègies coherents en l'ús de les noves tecnologies en la prestació dels serveis públics.  [+ info]

  • Exclusió social i tecnologies de la informació. Reptes i oportunitats

Dia 26 de novembre a Barcelona (Centre Cívic Pati Llimona). Inclou la presentació del primer Congrés Internacional d’e-learning i e-inclusió. Organitzat per El4ei  [+ info]

  • Conferència "eLearning"

Dia 26 de novembre a Brussel·les (Bèlgica), organitzada per "West Finland European Office".  [+ info]

  • 8a Reunió general de la XTC - Centres de Teletreball

Dia 10 de desembre al telecentre del Solsonès (Pujada del Seminari, s/n, Solsona)

  • III Jornada sobre Tecnologies de la Informació i de la Comunicació

Dia 11 de desembre al Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, a Solsona (Pujada del Seminari, s/n). Possibilitats de les tecnologies de la informació en la promoció i en el desenvolupament local. Organitzat pel CTFC i Telecentre del Solsonès [+ info]

:::::::: ENLLAÇOS ::::::::

TELECENTRES

::::

::::