La Xarxa | Oficina Tècnica de Coordinació | Notícies | Agenda | Enllaços | STSI - DURSI
s e t m a n a r i _ X T C 

Centres de Teletreball de la XTC

* STSI / DURSI

* Documents

:: núm. 55_ 3-9 novembre 2003 ::

 

:::::::: LA XARXA ::::::::

  • Jornada sobre noves tecnologies al Centre Telemàtic de la Conca de Barberà

El Centre Telemàtic de la Conca de Barberà (Montblanc), en col·laboració amb el Departament d’Enginyeria Informàtica i Matemàtiques de la Universitat Rovira i Virgili, organitza per al proper 29 de novembre la primera jornada sobre les noves tecnologies i la societat de la informació. El seu objecte és posar sobre la taula en quin moment ens trobem en aquesta important matèria de futur. La jornada està adreçada a totes les persones de la comarca interessades en aquest camp, ja sigui professionalment o particularment.

Pere García, de la Universitat Rovira i Virgili, serà l'encarregat de pronunciar la primera conferència, que tractarà sobre "Noves oportunitats i serveis a l’Internet del segle XXI". Després de la pausa-cafè, Josep M. Banús, també de la URV parlarà sobre "Linux i el progrmari lliure". Després, responsables de la STSI faran una exposició sobre el desplegament d’una xarxa pública de banda ampla a Catalunya. Finalment, Jordi Clavero, tècnic informàtic d'ETSE farà un taller pràctic de Linux.

El termini d'inscripció finalitza el 24 de novembre. Hi ha la possibilitat d’organitzar un dinar per a tots els participants.

Centre Telemàtic de la Conca de Barberà
Muralla de Santa Tecla, 24
Telèfon: 977-862672
Fax: 977-862424
cccb@conca.altanet.org

:::::::: OFICINA TÈCNICA DE COORDINACIÓ ::::::::

  • Oferta formativa dels telecetres

La data límit de presentació de l'oferta formativa programada pels telecentres és el 7 de novembre. Encara hi ha alguns telecentres que no ens l'han fet arribar i seria molt important que ho fessin per tal de poder-la afegir a la llista.

Quan la graella estigui completada la farem arribar a tots els telecentres.

Podeu descarregar des d'aquí la plantilla en format Excel que necessitem que empleneu.

Plantilla llista de cursos
teletrebages@bages.org

:::::::: NOTÍCIES ::::::::

  • La connexió a Internet per la xarxa elèctrica arriba a Barcelona al gener

Endesa oferirà la tecnologia PLC a 20.000 llars de Barcelona a partir del 2004

Endesa oferirà serveis de veu i banda ampla a través dels fils elèctrics de baixa i mitjana tensió. La companyia ja té 2.000 clients a la ciutat de Saragossa. La prova comercial a Barcelona es realitzarà en col·laboració amb el Grup Auna, participat per Endesa i el SCH. Les llars escollides a Barcelona estan situades als barris de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi.

La companyia elèctrica ofereix els serveis de telecomunicacions a través de la seva filial Endesa Net Factory, que opera com a carrier (majorista) amb llicència C1, mentre que Auna realitza la comercialització al client final.

PLC Endesa
 

:::::::: AGENDA ::::::::

  • SIMO TCI

Dies 4-9 de novembre al Parque Ferial Juan Carlos I (Madrid). Fira Internacional d'Informàtica, Multimèdia i Telecomunicacions. Organitza IFEMA Feria de Madrid [+ info]

  • Innovadisseny

Dies 5-8 de novembre al Palau de Congressos de Catalunya (Av. Diagonal, 661-671, Barcelona). La innovació, el màrqueting i la gestió del disseny i la seva relació amb l'empresa [+ info]

  • EISCO Conference: “Serveis Públics Integrats en la Societat de la Informació a nivell Local i Regional”

Dies 19 i 20 de novembre a Aalborg (Dinamarca), organitzada per ELANET (Xarxa Europea d’Autoritats Locals) / CEMR (Consell Europeu de Municipis i Regions). Estratègies coherents en l'ús de les noves tecnologies en la prestació dels serveis públics.  [+ info]

:::::::: ENLLAÇOS ::::::::

TELECENTRES

::::

::::