La Xarxa | Oficina Tècnica de Coordinació | Notícies | Agenda | Enllaços | STSI - DURSI
s e t m a n a r i _ X T C 

Centres de Teletreball de la XTC

* STSI / DURSI

* Documents

:: núm. 46_ 11-17 agost 2003 ::

 

:::::::: LA XARXA ::::::::

  • Televall prepara el segon Campionat de Botifarra entre Telecentres

A Ribes estan preparant per al proper dia 27 de setembre el 2on Campionat de Botifarra entre Telecentres.

El primer, el van realitzar l'any passat entre Telestany i Televall, amb una resposta molt positiva. És per això que aquesta vegada desitjarien la participació de molts més telecentres en la iniciativa i així crear una activitat periòdica de les que fan xarxa.

A part de les ganes, calen requisits tècnics per poder realitzar les partides online entre parelles situades en diferents telecentres. Cal saber exactament, amb temps, quins telecentres participaran en el campionat, per preparar tècnicament les xarxes dels telecentres i quantes parelles intervindran de cada un. També s'ha de parlar dels premis, i s'ha pensat en una inscripció de 10€ per parella + premis en espècies de cada poble on hi hagi un telecentre que hi participi, i dels protocols per realitzar les graelles de partides.

Butinet col·labora en l'organització i donaran suport tècnic per la preparació del campionat i en el mateix dia de realització.

Si esteu interessats envieu un email a albertpujol@televall.com, que és la persona de Televall que durà la coordinació del Campionat.

Des de Televall us animena participar en la iniciativa. Recordeu, dissabte 27 de setembre a partir de les 11 del matí.

vine@televall.com

  • Noves adreces dels telecentres de Gandesa i Prat de Comte

Dos dels telecentres de la Terra Alta, Gandesa i Prat de Comte, disposen d'una nova adreça de contacte. Preneu-ne bona nota i actualitzeu les vostres llibretes d'adreces:

Terra Alta - Gandesa: telecentre@terra-alta.altanet.org

Terra Alta - Prat de Comte: telecentrepratdecomte@terra-alta.altanet.org


 

:::::::: OFICINA TÈCNICA DE COORDINACIÓ ::::::::

  • 2a reunió de la Comissió de Treball de la Borsa de Teletreball

El proper 3 de setembre tindrà lloc a Riudoms la segona reunió de la Comissió de Treball de la Borsa de Teletreball. En la primera reunió, que es va fer a la seu de la Secretaria de Telecomunicacions el passat 11 de juliol es van tractar els objectius i detalls del funcionament de la borsa de teletreball.

També es va discutir sobre les possibilitats d'implantació del teletreball a l'administració pública. En aquest sentit l'OTC i la STSI estan realitzant un estudi sobre les possibilitats d'implantació del teletreball en les respectives administracions.

Recordeu els integrants de la Comissió de Treball que, tal com es va acordar en la primera reunió, esteu convocats el proper 3 de setembre a Riudoms.

OTC
 

:::::::: NOTÍCIES ::::::::

  • Simposi Internacional sobre teletreball a Bulgària

L'Associació Bulgara de Teletreball organitza per als propers 6 i 7 d'actubre un simposi internacional sobre teletreball, en el marc del IV Fòrum Interbalcànic. Els temes que tractarà el simposi són els següents:

- Teletreball i treball flexible
- Teletreball i desenvolupament regional
- Aspectes socials i econòmics del treball flexible
- Beneficis per a l'empresari i l'empleat
- Teletreball i perspectiva de desenvolupament domèstic
- Eines tecnològiques per al teletreball
- Teletreball i eLearning
- Salut i seguretat en l'oficina a casa
- Qüestions legals i relació humana

Per més informació podeu contactar amb Vesselin Spiridonov o bé Vesela Koleva:

Tel. +359 2 981 4762
Fax : +359 2 981 5541
bgta@virtech-bg.com

+ [Associació Búlgara de Teletreball]
 

:::::::: AGENDA ::::::::

  • Simposi Internacional sobre Teletreball

Dies 6 i 7 d'octubre a Sòfia (Bulgària), organitzada per l'Associació Búlgara de Teletreball en el marc del IV Fòrum Interbalcànic [+ info]

  • EISCO Conference: “Serveis Públics Integrats en la Societat de la Informació a nivell Local i Regional”

Dies 19 i 20 de novembre a Aalborg (Dinamarca), organitzada per ELANET (Xarxa Europea d’Autoritats Locals) / CEMR (Consell Europeu de Municipis i Regions). Estratègies coherents en l'ús de les noves tecnologies en la prestació dels serveis públics.  [+ info]

:::::::: ENLLAÇOS ::::::::

  • Xarxa de Telecentres d'Aragó [ www.ita.es/labora ] Formada per nou telecentres, gestionada pel centre de serveis Labora

  • The European IST Prize [ www.it-prize.org ] Pàgina sobre el premi europeu de noves tecnologies promogut per la Comissió Europea

  • A.L. Trehan [ www.altrehan.com ] Empresa de teleserveis (administració, traduccions, mailings, etc.) amb seu a Barcelona

TELECENTRES

::::

::::