La Xarxa | Oficina Tècnica de Coordinació | Notícies | Agenda | Enllaços | STSI - DURSI
s e t m a n a r i _ X T C 

Centres de Teletreball de la XTC

* STSI / DURSI

* Documents

:: núm. 45_ 4-10 agost 2003 ::

 

:::::::: LA XARXA ::::::::

  • Telejet prepara unes xerrades sobre noves tecnologies

Des del Telejet, el telecentre de la Garrotxa, estan planejant l'organització d'unes xerrades sobre noves tecnologies per al mes d'octubre o novembre,
concretament sobre:

- l'ús quotidià de les noves tecnologies
- software lliure
- teletreball

Agrairan els suggeriments d'altres telecentres de la xarxa de cara a trobar ponents que siguin atraients i a poder ser de renom. Si teniu alguna referència contacteu amb l'Ivan Beà, responsable del Telejet.

telejet@ccgarrotxa.org
Tel. 972 27 52 42 / fax 972 27 51 10
Av. Onze de Setembre, 22, OLOT, 17800

 

:::::::: OFICINA TÈCNICA DE COORDINACIÓ ::::::::

  • Tríptics ECDL

Hem rebut ja a la seu de l'Oficina Tècnica de Coordinació els tríptics de promoció del carnet ECDL. Prepararem de seguida la tramesa per tal que els tingueu ben aviat als vostres telecentres.

OTC
 

:::::::: NOTÍCIES ::::::::

  • Catalunya serà el primer país a Europa en oferir cobertura de banda ampla a tota la població

El Govern de Catalunya, mitjançant la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, ha fet públic, avui, l'anunci de convocatòria del concurs públic, anunciat el passat mes de juny, per donar solucions d'accés ràpid a Internet a totes aquelles poblacions de Catalunya que no disposen de banda ampla, cobrint la demanda de servei de fins i tot cases rurals i empreses aïllades. Amb aquest concurs, Catalunya esdevindrà el primer país a Europa que facilita la connexió de banda ampla al 100% dels seus ciutadans, situant-se per sobre de Bèlgica, el país europeu que té actualment la major cobertura de banda ampla amb gairabé un 98%.

La inversió màxima prevista per la STSI per a aquest concurs públic és de 10.350.000 euros. A més el Govern té previst ampliar aquest pressupost amb altres iniciatives en base a les necessitats que es detectin a mida que es desplegui la xarxa. En aquest sentit, està previst que la xarxa de telecomunicacions de titularitat pública comenci a oferir servei a finals del 2003 i que estigui totalment finalitzada en el primer semestre del 2005.

+ [DURSI]
 

:::::::: AGENDA ::::::::

  • EISCO Conference: “Serveis Públics Integrats en la Societat de la Informació a nivell Local i Regional”

Dies 19 i 20 de novembre a Aalborg (Dinamarca), organitzada per ELANET (Xarxa Europea d’Autoritats Locals) / CEMR (Consell Europeu de Municipis i Regions). Estratègies coherents en l'ús de les noves tecnologies en la prestació dels serveis públics.  [+ info]

:::::::: ENLLAÇOS ::::::::

TELECENTRES

::::

::::