La Xarxa | Oficina Tècnica de Coordinació | Notícies | Agenda | Enllaços | STSI - DURSI
s e t m a n a r i _ X T C 

Centres de Teletreball de la XTC

* STSI / DURSI

* Documents

:: núm. 42_ 14-20 juliol 2003 ::

 

:::::::: LA XARXA ::::::::

  • El Pobl@ pirineu e-centre posa en marxa la seva web

El telecentre de la Pobla de Segur (Pallars Jussà) ha posat en marxa una web pròpia on informa sobre els serveis que ofereix, horaris, equipaments, els cursos que organitza, notícies, enllaços d'interès, etc.

L'adreça és www.pirineu-e-centre.com Els responsables del telecentre ens conviden a visitar-la i a fer-los arribar la nostra opinió, així com suggeriments per millorar-la.

pirineu-e-centre@pobladesegur.org
 www.pirineu-e-centre.com
 

:::::::: OFICINA TÈCNICA DE COORDINACIÓ ::::::::

  • En confecció els carnets d'usuari de la XTC i el tríptic sobre l'ECDL

Després de múltiples gestions, finalment ja són en procés de confecció tant els carnets d'usuari com els tríptics de difusió sobre l'ECDL.

En el cas dels carnets d'usuari, la comanda definitiva ha estat d'11.000 unitats, amb banda magnètica d'alta coercitivitat i adhesiu protector col·locat. L'anvers serà idèntic per a tots els telecentres i els reversos inclouran el logo propi, quan així ho hagi decidit el telecentre. Tenint en compte que hi ha el mes d'agost pel mig, segurament el lliurament es retardarà fins al mes de setembre.

OTC
 

:::::::: NOTÍCIES ::::::::

  • Reunió d'e-experts

Un destacat grup d'especialistes es reuniran a la Universitat Ramon Llull per avaluar la situació d'internet/empresa/societat, i intentar preveure la seva evolució a partir de la propera tardor.

L'equip del Parc d’Innovació Tecnològica i Empresarial La Salle que dirigeix Josep Piqué, ha seleccionat un destacat grup d'especialistes de la universitat, l'administració, la banca, la pime i la gran empresa. La reunió se situa en el marc de trobades que dirigeix i impulsa Tomás Cascante, director de Tertulia 21.

Els ponents seran: Carles Casanovas, director d'e-Caixa que tractarà sobre la banca i internet; Xavier Casajoana, director general de Voz Telecom - ant. conseller delegat de Tiscali Espanya, que analitzarà el comportament de les operadores. A continuació Lluís Font, director general de NTR - ant. director general d'AGM The Global Company parlarà sobre el qüestionat comerç electrònic. Carles Fradera, gerent de l'Àrea de Digitalització del CIDEM explicarà el grau real d'implementació i les causes. Xavier Ribas, sòcio-advocat de Landwell - Price Waterhouse Coopers situarà l'entorn jurídic. Finalitzarà la roda d'especialistes Josep M. Piqué, director del Parc d’Innovació Tecnològica i Empresarial La Salle de la Universitat Ramon Llull, que parlarà del paper dinamitzador d'internet, i sobre las possibilitats futures de nous negocis basats en internet.

L'assistència és gratuïta prèvia acreditació en la web www.tertulia21.com
Tindrà lloc el dimarts 22 de juliol, a las 19:30 h al paranimf de La Salle - Universitat Ramon Llull, c/ Quatre Camins (sobre Pl. Bonanova)

+ informació: tel 902 902 727 (Alvaro Barón)
info@vanguardiadigital.com
www.tertulia21.com

  • Ajuts per a projectes relacionats amb les xarxes transeuropees de telecomunicacions eTEN

Convocatòria de propostes de projectes d'interès comú en el camp de les xarxes transeuropees de telecomunicacions — Convocatòria eTEN 2003/1 (DOUE, C-118, de 20.05.2003, pàg. 29)

Destinataris: els ens locals de Catalunya, entre d'altres

Aquesta convocatòria permet finançar projectes d'interès comú a nivell de la Unió Europea que estiguin relacionats amb els serveis basats en les xarxes transeuropees de tecomunicacions. Les propostes s'hauran de referir a una de les línies d'acció que marca la convocatòria i que són les següents:

- Govern i administració electrònica (eGovernment i eAdministration).
- Salut en línia (eHealth i eHealthcare).
- Inclusió electrònica (eInclusion).
- Aprenentatge electrònic (eLearning).
- Confiança i seguretat.
- Accions complementàries de suport i coordinació.

El pressupost disponible és de 37,5 milions d'€. Termini: fins al 10 de setembre de 2003

CONVOCA:
Comissió Europea
DG Societat de la Informació
Servei d'Assistència eTEN (eTEN Help Desk)
Despatx BU 31 2/74
B-1049 Brussel·les
infso-eten@cec.eu.int
http://europa.eu.int/eten
 

:::::::: AGENDA ::::::::

  • Seminari "Telecentres i Teletreball"

Dies 17 i 18 de juliol a Puigcerdà. Organitzat per la Universitat Ramon Llull en el marc de la seva universitat d'estiu [+ info]

  • Reunió d'e-experts

Dia 22 de juliol a las 19:30 h al paranimf de La Salle - Universitat Ramon Llull, c/ Quatre Camins (sobre Pl. Bonanova). Organitza el Parc d’Innovació Tecnològica i Empresarial La Salle [+ info]

:::::::: ENLLAÇOS ::::::::

  • Telecentri.net [ www.telecentri.net ] Portal de la xarxa de telecentres d'Itàlia. Agrupa 21 telecentres

  • Telecentro.pt [ www.telecentro.pt ] Espai portuguès d'informació i assessorament sobre el teletreball

  • Nakaseke Telecentre [ www.nakaseke.or.ug ] Telecentre de Nakaseke, a Uganda

TELECENTRES

::::

::::