La Xarxa | Oficina Tècnica de Coordinació | Notícies | Agenda | Enllaços | STSI - DURSI
s e t m a n a r i _ X T C 

Xarxa de Telecentres de Catalunya

* STSI / DURSI

* Documents

:: núm. 2_ 3-9 juny 2002 ::

 

:::::::: LA XARXA ::::::::

  • Reunió de la Xarxa de Telecentres a Banyoles (11 de juny)

El dia 11 de juny a les 10 del matí tindrà lloc la segona reunió de telecentres de la Xarxa de Telecentres de Catalunya a la seu de Telestany (Consell Comarcal del Pla de l'Estany, Banyoles).

Ordre del dia

10.00 - Benvinguda a càrrec de les autoritats del CC del Pla de l’Estany

10.15 - Informació general sobre la Xarxa de Telecentres de Catalunya: Telecentres en funcionament, pla d’obertures, etc. (Àrea de Coordinació)

10.25 - Presentació de Telestany:(Albert Batchellí)

         · Oferta del Telecentre

         · Tipus d’usuaris i teletreballadors

         · Organització general

11.00 - Actuacions de l’Oficina Tècnica de Coordinació (OTC)

11.25 - Descans.

11.40 - Presentació d’experiències : Campionat de Botifarra (Televall), Concurs d’idees empresarials (Telecentre SBG) Dia a Dia (Telecentres en funcionament)

12.30 - Debat Obert: La Relació del Telecentre amb l’àrea de Promoció Econòmica. (presentació a càrrec d’Albert Batchellí)

13.20 – Aportacions dels telecentres i Torn Obert de Paraules

14.00 – Dinar

Alhora us recordem que heu de comunicar a l'OTC (teletrebages@bages.org) el més aviat possible si teniu previst quedar-vos a dinar a Banyoles (9 euros aprox.).

 

:::::::: OFICINA TÈCNICA DE COORDINACIÓ ::::::::

  • Reglaments, tarifes i documentació en general

L'OTC continua recopilant reglaments i tarifes dels telecentres en funcionament per tal de posar-los a disposició dels telecentres que estan a punt d'engegar la seva activitat. 

D'altra banda, si trobeu o disposeu de material interessant sobre telecentres, teletreball i societat de la informació, feu-lo arribar a l'adreça de l'OTC teletrebages@bages.org . D'aquesta manera el podrem posar a disposició de la Xarxa a l'Àrea de Descàrrega de la XTC

 

:::::::: NOTÍCIES ::::::::

  • Inauguració del Telecentre de la Ribera d'Ebre

El passat dilluns 3 de juny es va inaugurar el Telecentre de la Ribera d'Ebre. L'acte va comptar amb la presència del Sr. Santiago Campos, president del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, el Sr. Josep Grifoll, secretari general del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, i els Srs. Jordi Berenguer i Modest Guinjoan, de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació.

El telecentre, ubicat en una dependència annexa al Consell Comarcal, disposa de connexió ADSL, 10 ordinadors multimèdia connectats en xarxa, impressores, canó de projecció, webcam, gravadora i escànner A3. L'espai està estructurat en dues àrees: una de formació i accés a internet, i una altra d'exclusiva per a teletreballadors. Podeu contactar-hi trucant al 977 402 792 o per correu electrònic a l'adreça ccre@ribera.altanet.org.

 

:::::::: AGENDA ::::::::

::::::::::::::::::::::

  • Jornada de portes obertes de l'ADSL [dissabte, 15 de juny. Televall. Ribes de Freser]

A Televall. Carrer Major, 26

11.00 Inauguració de les jornades de portes obertes de connexió ADSL a Televall. Demostració dels recursos audiovisuals via ADSL. A càrrec del president de la Fundació Televall i alcalde de Ribes de Freser, i del cap de Relacions Institucionals de Telefònica a Catalunya, Sr. Ricard Ruiz de Querol

A la Sala de Plens de l'Ajuntament de Ribes de Freser. Plaça de l'Ajuntament, 3

11.30 ADSL a l'entorn rural. A càrrec del cap de Relacions Institucionals de Telefònica a Catalunya, Sr. Ricard Ruiz de Querol

12.15 Presentació de la nova web de Televall. Balanç de Televall 2000 - 2001, a càrrec del coordinador de Televall, Joaquim Roqué.

13.15 Finalització de l'acte públic

A Televall hi haurà connexió gratuïta durant 10 dies per navegar a alta velocitat: 
ADSL del 15 al 25 de juny del 2002

:::::::: ENLLAÇOS ::::::::

  • Telestany [ www.plaestany.org/telestany ] Web del telecentre del Pla de l'Estany (Banyoles)

  • Deteletrabajo.com [ www.deteletrabajo.com ] Publicació electrònica sobre teletreball dirigida pel sociòleg Emilio Sáez Soro i la periodista Karma Peiró Rubio

  • DURSI [ http://dursi.gencat.net ] Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació

 

TELECENTRES