La Xarxa | Oficina Tècnica de Coordinació | Notícies | Agenda | Enllaços | STSI - DURSI
s e t m a n a r i _ X T C 

Xarxa de Telecentres de Catalunya

* STSI / DURSI

* Documents

:: núm. 19_ 28 octubre-3 novembre 2002 ::

 

:::::::: LA XARXA ::::::::

 • El Telecentre de la Ribera d'Ebre s'estendrà a tots els municipis de la comarca

El Consell Comarcal impulsa un paquet de mesures per difondre les tecnologies de la informació i la comunicació a la comarca

El Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre ha efectuat avui una reunió amb els alcaldes i representants municipals dels ajuntaments de la comarca, en el decurs de la qual s'han presentat un seguit de mesures que la institució comarcal impulsa per estendre a tota la comarca les tecnologies de informació i la comunicació.

En primer lloc, s'ha presentat el projecte d'extensió dels serveis del Telecentre de la Ribera d'Ebre als catorze municipis de la Ribera d'Ebre, mitjançant la instal·lació d'un punt d'accés públic a Internet a cada municipi. Per a aquesta actuació el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre disposa d'una partida de 20.000 € que ha estat aportada pel Departament de Governació de la Generalitat a través del programa Xarxa 41. El Telecentre de la Ribera d'Ebre, ubicat a Móra d'Ebre, serà l'encarregat d'executar aquesta actuació i de prestar el servei tècnic necessari als municipis per posar en marxa aquests nous catorze punts d'accés públic a Internet.

Finalment, també s'ha informat als alcaldes que el Departament d'Informàtica del Consell Comarcal i el Telecentre de la Ribera d'Ebre desplegaran pròximament un programa de formació en tecnologies de la informació i la comunicació adreçat exclusivament als càrrecs electes de les corporacions locals de la Ribera d'Ebre, amb el qual es vol dotar als representants públics electes d'uns coneixements suficients en matèria de comunicacions per al desenvolupament de les seues funcions públiques.

Móra d'Ebre, 24 d'octubre de 2002

:::::::: OFICINA TÈCNICA DE COORDINACIÓ ::::::::

 • Inscripcions a la jornada El teletreball com a alternativa

Us recordem la conveniència de fer el més aviat possible la inscripció a la jornada El teletreball com a alternativa, que tindrà lloc el proper 22 de novembre a Barcelona. L'assistència és gratuïta però cal fer prèviament la inscripció.

La jornada està especialment adreçada a gestors de telecentres, alcaldes, regidors, agents de desenvolupament local i responsables de promoció econòmica.

Podeu consultar el programa definitiu i fer les inscripcions a l'adreça www.bages.org/xtc/jornada

La setmana vinent rebreu als telecentres material de difusió de la jornada, per tal que el tingueu a l'abast dels vostres usuaris.

:::::::: NOTÍCIES ::::::::

 • Governació amplia fins al 15 de novembre el termini de presentació de sol·licituds de subvenció

El Departament de Governació i Relacions Institucionals ha anunciat, a través del SIAL, que amplia el termini de presentació de sol·licitud de subvencions als Ajuntaments i als Consells Comarcals, per a projectes relacionats amb la gestió interadministrativa i la prestació de serveis per Internet, per a l'any 2002, fins al 15 de novembre de 2002.

+ info [Ordre del Departament de Governació]

 • Jornada sobre creació d'empreses a Viladecans

El Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon de l'Ajuntament de Viladecans, en col·laboració amb D’Aleph, organitza per dimarts, 12 de novembre de 2002, a les 17.45 hores, la jornada "Creació d’empreses".

Aquesta jornada gratuïta, impartida per experts en la matèria, té com a objectiu posar a l'abast dels nous emprenedors les eines necessàries per a la creació d’empreses.

Si desitgeu assistir-hi o rebre més informació podeu posar-vos en contacte amb Antònia Sabiote, per telèfon: 93 635 18 04 o per correu electrònic: empresa@aj-viladecans.es
 

+ info [Centre de Promoció Econòmica Can Calderon]

 • Jornada sobre la contractació administrativa dels serveis de telecomunicacions

Localret organitza per al proper 14 de novembre, a les 9 del matí, a la Sala d'actes de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya (c. Girona, 20, Barcelona) una jornada sobre contractació administrativa dels serveis de telecomunicacions.

La inscripció es pot fer per telèfon (93.486.14.30), per fax (93 486 08 55) o mitjançant l'adreça de correu electrònic consorci@localret.es, indicant el nom i cognoms, càrrec, institució, telèfon, fax, adreça i correu-e.

+ info [programa d'actes]

:::::::: AGENDA ::::::::

 • Jornada sobre creació d'empreses

Dimarts 12 de novembre, al Centre de Promoció Econòmica i Serveis a les Empreses Can Calderon de l'Ajuntament de Viladecans

 • Jornada sobre la contractació administrativa dels serveis de telecomunicacions

Dijous 14 de novembre a la Sala d'actes de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya [+ info]

 • Jornada "El teletreball com a alternativa"

Divendres dia 22 de novembre a l'hotel Ducs de Bergara de Barcelona. Organitzada per la Xarxa de Telecentres de Catalunya [+ info]

 • Inauguració del telecentre de la Terra Alta

Dissabte dia 23 de novembre a Gandesa (C/ Povet de la Plana, s/n)

 • III Jornada en.red.ando: Construyendo el espacio virtual

Divendres 31 de gener a Barcelona. Sistemes per al teletreball i l'aprenentatge en grup en entorns virtuals [ + info ]

:::::::: ENLLAÇOS ::::::::

 • Telecentro de Coslada [ www.cosladatelecentro.org ] Telecentre municipal de Coslada (Madrid)

 • INJEF [ www.injef.com/revista/teletrab ] Secció dedicada al teletreball d'INJEF, una publicació electrònica amb informació jurídica, econòmica i fiscal

 • Centro de Teletrabajo del Parque Tecnológico  de Andalucía  [ www.pta.es/cet ] Telecentre ubicat a Màlaga. En funcionament des de 1998.

 

TELECENTRES

::::

::::