La Xarxa | Oficina Tècnica de Coordinació | Notícies | Agenda | Enllaços | STSI - DURSI
s e t m a n a r i _ X T C 

Xarxa de Telecentres de Catalunya

* STSI / DURSI

* Documents

:: núm. 1_ 27 maig-2 juny 2002 ::

 

:::::::: LA XARXA ::::::::

 • Reunió de la Xarxa de Telecentres a Banyoles (11 de juny)

El dia 11 de juny a les 10 del matí tindrà lloc la segona reunió de telecentres de la Xarxa de Telecentres de Catalunya a la seu de Telestany (Consell Comarcal del Pla de l'Estany, Banyoles).

Més endavant rebreu un correu amb l'ordre del dia i altres detalls. De moment ja podeu anotar la data a les vostres agendes.

 

:::::::: OFICINA TÈCNICA DE COORDINACIÓ ::::::::

 • Reglaments i tarifes

L'OTC està recopilant reglaments i tarifes dels telecentres en funcionament per tal de posar-los a disposició dels telecentres que estan a punt d'engegar la seva activitat. Lògicament aquest material és orientatiu i s'ha d'adaptar a les característiques de cada telecentre. 

El teniu a la vostra disposició a l'Àrea de Descàrrega de la XTC

 

:::::::: NOTÍCIES ::::::::

 • Jornada a Sant Bartomeu del Grau

Dissabte 25 de maig va tenir lloc la jornada "Societat de la Informació i desenvolupament local" al telecentre de Sant Bartomeu del Grau. Hi va haver una cinquantena d'inscripcions. El programa i altres detalls els podeu trobar a la web del Telecentre de Sant Bartomeu del Grau.

+ Telecentre SBG

 • Aquest any es podria tancar un acord per regular el teletreball

La Vanguardia, 28 de maig. El teletreball està a punt de convertir-se en una activitat laboral regulada, per tal que els teletreballadors gaudeixin dels mateixos drets que els treballadors assalariats. Aquest és l'objectiu de l'acord a què han arribat l'Asociación de Trabajadores Autónomos Dependientes (Trade), CC.OO. de Catalunya i l'Asociación Catalana de Teletrabajo (ACT). 

+ Llegir la notícia sencera

Podeu descarregar-vos la proposta d'acord nacional de Catalunya pel Teletreball presentada per CC.OO. al Parlament de Catalunya el 6 de març del 2002.

+ Proposta d'acord nacional de Catalunya pel Teletreball

 

:::::::: AGENDA ::::::::

 • Inauguració del Punt d’Enllaç de la UOC ubicat al Punt Òmnia de la Fatarella. Lliurament de certificats d’assistència a l’acció experimental “Formació bàsica de teletreballadores al nou entorn rural”

  Divendres 31 de maig de 2002 a les 19:30 a la Biblioteca Municipal

  Programa:

  19:30 Presentació de l’acte per l’Il·lm. Sr. Josep Suñé i Blanch, Alcalde – President de l’Ajuntament de la Fatarella.

  19:45 Xerrada “Estudiar en xarxa. L’exemple de la Universitat Oberta de Catalunya” a càrrec del Sr. Francesc Vallverdú i Bayés, Vicerector de Metodologia i Innovació Educativa de la Universitat Oberta de Catalunya.

  20:15 Lliurament de certificats a les assistents a l’acció experimental “Formació bàsica de teletreballadores en el nou entorn rural” a càrrec del Sr. Joaquim Ferràs i Prats, Delegat del Departament de Treball a les Terres de l’Ebre.

  20:45 Inauguració del Punt d’Enllaç de la Universitat Oberta de Catalunya ubicat al Punt Òmnia de la Fatarella.

::::::::::::::::::::::

 • Jornada de portes obertes de l'ADSL [dissabte, 1 de juny. Televall. Ribes de Freser]

A Televall. Carrer Major, 26

11.00 Inauguració de les jornades de portes obertes de connexió ADSL a Televall. Demostració dels recursos audiovisuals via ADSL. A càrrec del president de la Fundació Televall i alcalde de Ribes de Freser, i del cap de Relacions Institucionals de Telefònica a Catalunya, Sr. Ricard Ruiz de Querol

A la Sala de Plens de l'Ajuntament de Ribes de Freser. Plaça de l'Ajuntament, 3

11.30 ADSL a l'entorn rural. A càrrec del cap de Relacions Institucionals de Telefònica a Catalunya, Sr. Ricard Ruiz de Querol

12.15 Presentació de la nova web de Televall. Balanç de Televall 2000 - 2001, a càrrec del coordinador de Televall, Joaquim Roqué.

13.15 Finalització de l'acte públic

A Televall hi haurà connexió gratuïta durant 10 dies per navegar a alta velocitat: 
ADSL de l'1 al 10 de juny del 2002

:::::::: ENLLAÇOS ::::::::

 

TELECENTRES