La Xarxa  | Oficina Tècnica de CoordinacióNotíciesAgenda | Enllaços | STSI - DURSI
s e t m a n a r i _ X T C 

Xarxa de Telecentres de Catalunya

* STSI / DURSI

* Documents

:: núm. 0_benvinguda ::

 

:::::::: LA XARXA ::::::::

 • Benvinguda

Amics,

Iniciem un contacte, que esperem que serà freqüent, amb tots els telecentres que formen part de la Xarxa de Telecentres de Catalunya. En direm "setmanari_XTC" i serà més gruixut o més prim (o sigui més llarg o més curt) segons les notícies i informacions que hi hagi i també segons el que hi aporti cada telecentre. Això vol dir que el setmanari recollirà informació, notícies o comentaris que siguin d'interès general per als telecentres i la seva tasca, que provinguin:

 • dels mateixos telecentres

 • de l'Oficina Tècnica de Coordinació de la Xarxa

 • de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació

L'objecte del "setmanari_XTC" és evident:

 • engegar una eina de comunicació entre els membres de la Xarxa

 • promoure els intercanvis entre els telecentres

 • reflexionar sobre la nostra feina i els temes que ens afecten

Apa, doncs: quan tingueu alguna cosa interessant
no dubteu a fer-ho arribar a: 
teletrebages@bages.org

Oficina Tècnica de Coordinació
Xarxa de Telecentres de Catalunya

 

:::::::: OFICINA TÈCNICA DE COORDINACIÓ ::::::::

 • L'OTC engega la seva activitat

L'OTC ja ha començat a treballar i a entrar en contacte amb tots els telecentres. Molt aviat anirem introduint nova informació en aquest apartat.

 

:::::::: NOTÍCIES ::::::::

 • Inauguració dels telecentres de Prades-Montsant i Berga

El dia 15 de maig, amb assistència del Secretari General del DURSI, Sr. Josep Grifoll, les delegades a Tarragona dels Departaments de Treball i Benestar Social, dels Srs. Jordi Berenguer i Modest Guinjoan de la STSI, va tenir lloc la inauguració del telecentre Prades-Montsant SI, a la seva subseu de Vilaplana.

A partir d'ara el nou telecentre -repartit entre Vilaplana i Prades (Baix Camp) i Ulldemolins i Cornudella (Priorat)- comença a treballar a ple rendiment.

Recordeu que hi podeu contactar a través de contacta@pradesmontsant.com 

D'altra banda, el 21 de maig es va inaugurar el telecentre de Berga, en un acte presidit pel Sr. Jordi Alvinyà, secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, i el Sr. Gabriel Ferraté, rector de la UOC.

Podreu trobar més informació sobre el telecentre de Berga, ubicat al pla de l'Alemany, s/n, sota el pavelló de Suècia, a la web www.tcberga.net . Podeu contactar-hi per correu a l'adreça gendraufj@berga.diba.es 

 

:::::::: AGENDA ::::::::

 • Jornada "Societat de la Informació i desenvolupament local" [dissabte, 25 de maig. Telecentre SBG de Sant Bartomeu del Grau]

Al matí hi haurà 5 ponències que desenvoluparan representants de la Generalitat de Catalunya- DURSI, Diputació de Barcelona, Localret, Neo comunicacions i un representant de l'àmbit de la gestió pública i les noves tecnologies.

A la tarda Roc Messeguer de la UPC tractarà el tema de les aplicacions de les xarxes wireless i es realitzarà una demostració pràctica d'aquesta tecnologia i la seva aplicació a les zones de dificil accés.

::::::::::::::::::::::

 • Jornada de portes obertes de l'ADSL [dissabte, 1 de juny. Televall. Ribes de Freser]

A Televall. Carrer Major, 26

11.00 Inauguració de les jornades de portes obertes de connexió ADSL a Televall. Demostració dels recursos audiovisuals via ADSL. A càrrec del president de la Fundació Televall i alcalde de Ribes de Freser, i del cap de Relacions Institucionals de Telefònica a Catalunya, Sr. Ricard Ruiz de Querol

A la Sala de Plens de l'Ajuntament de Ribes de Freser. Plaça de l'Ajuntament, 3

11.30 ADSL a l'entorn rural. A càrrec del cap de Relacions Institucionals de Telefònica a Catalunya, Sr. Ricard Ruiz de Querol

12.15 Presentació de la nova web de Televall. Balanç de Televall 2000 - 2001, a càrrec del coordinador de Televall, Joaquim Roqué.

13.15 Finalització de l'acte públic

A Televall hi haurà connexió gratuïta durant 10 dies per navegar a alta velocitat: 
ADSL de l'1 al 10 de juny del 2002

:::::::: ENLLAÇOS ::::::::

 

TELECENTRES