Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari especial del Dia d'Internet: Temps de Punt TIC
+ 8 de maig de 2009
17 DE MAIG, DIA D'INTERNET transparent pixel
temps de Punttic
El dia 17 de maig es celebra el Dia Mundial d'Internet. La Xarxa Punt TIC et convida a que participis en la celebració d'aquesta jornada i et sumis a la campanya Temps de Punt TIC. Es tracta d'una proposta virtual d'activitats que volen llençar un missatge optimista davant de la situació de crisi econòmica: aprofita't de les noves tecnologies per estalviar diners i temps!!

Vols saber com pots fer-ho? Doncs, segueix aquest enllaç i no oblidis que anirem renovant els continguts i aportant més recursos per a que estalviar sigui qüestió d'un únic “clic”!

A més, et convidem a que el 15 de maig obris les portes del Punt TIC per a que ajudis als participants a familiaritzar-se amb aquestes eines.
 
ÉS TEMPS DE... INTERCANVI! transparent pixel
tempsde_de-la-ma.jpg
Compartir recursos, coneixements i materials amb altres dinamitzadors i dinamitzadores i participants de la xarxa.

“Temps de Punt TIC” proposa un mercat d'intercanvi físic i virtual entre els membres de la Xarxa Punt TIC. Pots fer-ho a través de trobades presencials als Punt TIC o gràcies a eines com el Delicious, la wiki de l'intercanvi o el Moodle que hem creat, especialment, per a aquest dia. Segur que tens alguna cosa per aprendre o oferir a la resta de la Xarxa!
 
ÉS TEMPS DE... FORMAR-SE! transparent pixel
temps de moodle 
Aprendre, formar-te, adquirir nous coneixements i competències són coses que tothom pot fer als Punt TIC de forma gratuïta i totalment tutoritzada.

A més a més, hem creat un repositori de cursos per intercanviar i compartir la formació que ja s’està fent als punts. Ofereix als altres dinamitzadors/ores els cursos on-line del teu punt i aprofita els cursos creats per altres companys!
 
ÉS TEMPS DE... PROGRAMARI LLIURE! transparent pixel
temps d'einestic
Aprofita't de les possibilitats que t'ofereix el programari lliure!

T'ensenyem a instal·lar-te l'EinesTIC, un conjunt d’eines informàtiques, gratuït i amb llicència lliure, pensades per cobrir les necessitats bàsiques de gestió del negoci d’un treballador/ora autònom/a o una micropime. I tindràs el suport d'un tècnic durant tot el procés perquè no perdis ni un detall! T'animes a intentar-ho?
 
ÉS TEMPS DE... ADMINISTRACIÓ EN LÍNIA! transparent pixel
IDCat
Per què gastar temps i diners en desplaçaments si pots fer tràmits en línia?

Els certificats o el DNI digital poden fer-se a través de la xarxa, sense necessitat d'acostar-se a l'administració. La guia “Temps de Punt TIC” t'ensenya què i com tramitar documents sense moure un peu de casa perquè tu siguis el suport dels participants del teu punt.

Estalvia cues, papers i benzina a través d'Internet!
 
ÉS TEMPS DE... TROBAR FEINA!
CV europeu
I, finalment, aconsegueix més recursos i maneres d'ajudar als participants del teu punt a que trobin feina!

“Temps de Punt TIC” t'ensenya com crear el currículum europeu, el model comú a tota la Unió Europea per afavorir la mobilitat de treballadors/ores al territori.
 
gov

Avís legal i crédits : Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat