Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari especial Jornada de dinamització de la Internet Social
19 de novembre de 2008
S'APROPA LA JORNADA transparent pixel
entradeta
Un munt de persones s'han posat (ja fa un temps) a treballar per construir la que serà la propera Jornada de dinamització de la Internet Social, una jornada que comptarà, com a mínim, amb la participació i demostració de més de 15 experiències o iniciatives en els espais més formals i... moltes més en l'espai del networking... i unes quantes coses més!

Voleu conèixer-les? Voleu realitzar les vostres aportacions? Endavant, seguiu llegint!

 
LA JORNADA, EN TAULA RODONA transparent pixel
doszero

Genís Roca moderarà la presentació de cinc propostes concretes que han estat escollides per tenir una estreta vinculació amb l'anomenada web 2.0 i un enfocament metodològic creatiu, atractiu i interessant. Totes elles, a la Xarxa Punt TIC: CreaTV, Mirall-Mraya, Memòria històrica del Ripollès, femXarxa!, i Blocs dels club de lectura.
Un punt de partida més que interessant!
 
EXPERIÈNCIES transparent pixel
saberfer

Un munt d'experiències i demostracions del saber fer de la xarxa es presenten, en petit comitè, donant als dinamitzadors i dinamitzadores l'oportunitat de reflexionar conjuntament, intercanviar i ensenyar i aprendre.

Enguany la selecció és: Activitats conjuntes de Punt TIC-Òmnia de Manresa, El voluntariat al Punt TIC Òmnia Francesc Palau, la gestió de la formació a Àgora, Fils conductors: la clau de l'èxit, Dona't una oportunitat, Blogosfera de Marianao, Territori TIC: plataforma de gestió de la formació de la Ribera d'Ebre (Moodle), Projecte Peatonet de Quatre Camins i Diari d'un immigrant.

No deixeu de consultar les novetats en la wiki de la jornada!

 
L'ESPAI VIRTUAL NETWORKING transparent pixel
xarxa

Un espai lliure, d'intercanvi d'informació i coneixement entre tots i totes les participants.

Una oportunitat per conèixer nous projectes, nous enfocaments, noves metodologies, i per plantejar dubtes, preguntes, respostes... TOTHOM està convidat a participar-hi i a fer aportacions. Aquest espai no té límits!

L'onze de desembre, aquest espai virtual es plasmarà en un espai físic que estarà disponible des de les 11:00 h fins a les 16:00 h, a la planta baixa del Citilab (de forma intensiva entre les 13.30 h i les 14.30 h). La wiki de la jornada ens anirà avançant un munt de presentacions. Teniu curiositat? Entreu-hi, és l'espai de trobada entre qualsevol persona o projecte que es desenvolupi en l'àmbit de treball de les TIC i les persones!

 
LES PANTALLES transparent pixel
imatgevideo

En el vostre Punt TIC s'han fet algunes produccions de vídeo? Voldríeu compartir-les amb la resta de la xarxa?

Animeu-vos i mostreu els vostres treballs: serviran per inspirar altres projectes o a altres persones, per fer visible el treball fet, cercar recursos i suport entre els assistents... no hi ha límit quan s'aplega la voluntat de tota una xarxa.

Els membres de la xarxa tenen a la seva disposició el compte de Punt TIC TV [nom d'usuari: puntTICtv, amb la contrasenya: scsi2008]. És l'espai de magatzem d'aquelles produccions que estan relacionades amb la xarxa i que després presentem a través de les nostres planes web. A partir d'ara, és un espai a disposició de tota la Xarxa Punt TIC, donem-li vida!

I finalment, ens ajudeu a fer millor el projecte? Participeu en el fòrum de la jornada!

 
omnia       governacio
Avís legal i crédits: Setmanari especial de la Jornada de dinamització de la Internet Social. Informació des de i per a la xarxa, produït per els i per als membres de la xarxa Punt TIC i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat