Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
21 de desembre - núm. 588

 
 
Trobada Creativa
 
T'esperem a la Trobada oberta: Robòtica creativa
 
En els últims temps està de moda això d'introduir la robòtica en la nostra programació d'activitats i tallers. Ara bé, tenim clar com posar-nos mans a l'obra? Demà, 22 de desembre a la Trobada oberta que tindrà lloc al PES La Mina,  volem posar-nos a treballar amb diferents maneres d'apropar-nos a la robòtica de manera creativa.
Ja estan casi totes les places ocuapades!
 
 
Entrevista a Paula Fernandez Ochoa
 
Entrevista a Paula Fernández Ochoa, una #womanliderTIC
 
Entrevistem a Paula Fernández Ochoa,  és sòcia fundadora de +MoreThanLaw i consultora de Marketing.
Ha participat a la taula "Dones emprenedores liderant la Transformació Digital" dins de les Jornades Internacional de Dones Liderant les TIC #WomanLiderTIC. Ella diu "El papel de las nuevas generaciones de mujeres es fundamental para el cambio".
Escolta la resta de les declaracions
 
 
Tancament del Fit4jobs
 
Tancament del programa Fit4Jobs
 

20 dels 29 joves que han finalitzat la formació de la primera edició del programa Fit4Jobs estan treballant. Això es tradueix en un percentatge del 69% d'incorporació al món laboral, una xifra que demostra l'èxit d'una proposta innovadora a Catalunya i adaptada a les necessitats del mercat. Fit4Jobs ha donat l'oportunitat a joves d'entre 18 i 30 anys de reorientar la seva trajectòria professional cap al món TIC.

 
 
 
La Xarxa

Video Punt TIC Òmnia Manlleu

Coneixes el punt TIC Òmnia de Manlleu?

Un nou vídeo de la Fundació sociocultural Atlas. En aquest cas coneixerem les activitats que es desenvolupen al punt Òmnia de Manlleu. L'espai combina jocs i deures per als més joves. Al vídeo també ens expliquen el seu projecte PercuTIC.


Espai tecnològic i el dia dels drets dels infants

L'Espai Tecnològic del Raval i els Drets dels Infants

L'Òmnia del Casal d'Infants del Raval, conegut com a Espai Tecnològic, commemora el Dia Internacional dels Drets dels Infants amb aquest vídeo fet amb paint motion! Hi han participat nens i nenes de la Fundació Social i el grup de Robòtica. 


Premi #barnajove2015

Premi a un projecte de El Teb als #BarnaJove2015

El Consell de Joventut de Barcelona ha reconegut el projecte de rap educatiu La Llama de El Teb, membre de la Xarxa Punt TIC, amb el tercer premi dels Barna Jove 2015.


Memòria Històrica al Punt Òmnia Trinitat Nova

Memòria històrica al Punt Òmnia Trinitat Nova

Recupera la conferència de Matilde Climent, assistent social, veïna del barri i Medalla d'Honor de Barcelona. Organitzada pel grup de Memòria Històrica de la Trinitat Nova i el Grup de Dones Pinzellada de DonaEl paper de la dona a Trinitat Nova”.


 
Notícies
 
Cowocat a la Jornada de Talent i Ocupació de Lleida

I Jornada de Talent i Ocupació de Lleida

Cowocat, ha participat en la I Jornada de Talent i Ocupació de Global Lleida. La trobada ha servit per a conèixer la concertació territorial i la cooperació pública-privada a nivell teòric i pràctic, així com exposar el repte que suposa pels agents socioeconòmics l’aplicació d’aquesta forma de treball.
 
Un nou portal web del Govern facilita l’accés als fons europeus

Nou portal web d’accés als fons europeus

La Generalitat posa en funcionament un servei dedicat als fons de la Unió Europea a Catalunya. El nou portal reuneix totes les oportunitats de finançament europeu disponible, alerta de les convocatòries en curs per part de les institucions i facilita l'accés als Departaments relacionats.
 
Barcelona, pionera a provar una plataforma oberta de nova generació per a ciutats intel·ligents

Barcelona, prova una plataforma per a ciutats intel·ligents

Barcelona reforça la seva posició com a referent mundial en ciutats innovadores creant i provant la primera plataforma tecnològica oberta per unificar i gestionar les dades i els serveis d’una “ciutat intel·ligent”. 
 
 
 

"Els fons europeus a Catalunya: oportunitats i eines de creixement"
21 de desembre, Sala Cotxeres del Palau Robert, Barcelona. [+info]
International Conference on Information and Multimedia Technology - ICIMT 2016
21 i 22 de desembre, H10 Casanova, Barcelona. [+info]
Curs: Crea el teu espai web amb un gestor de continguts
3 de febrer, UOC, Virtual. [+info]
21a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica
18 de febrer, l'Auditori, Barcelona. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.