Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
14 de desembre - núm. 587

 
 
Video Jornada de la Internet Social 2015
 
La Jornada de la Internet Social en vídeo!

 
No et perdis el resum de tot el que va passar a la Jornada de la Internet Social 2015! Hi podràs veure les imatges dels ponents, dels assistents i dels tallers de robòtica i seguretat de la tarda. Si vas ser-hi  potser et trobes i si no vas venir potser hi reconeixeràs algún company o companya de la xarxa i t'entraran ganes de sumar-te a la propera trobada!
Dona-li al play!
 
 
Cartell e-participació
 
Europa: Conferencia i tallers entorn a  l'e-Participació Ciutadana
 
Brussel·les ha acollit una conferència i uns tallers internacionals, en el marc del projecte que també s'ha desenvolupat a Catalunya i que vol potenciar l'e-Participació Ciutadana a Europa: e-UROPA.
Les seus de la trobada: el Parlament Europeu i  la Delegació del Govern de Catalunya davant la Unió Europea, a Brussel·les.
 
 
Jornada de Robòtica Creativa
 
T'esperem a la Trobada oberta: Robòtica creativa
 
La Trobada oberta: Robòtica creativa tindrà lloc el proper 22 de desembre als locals del PES La Mina. En aquest espai (limitat a 25 places) volem posar-nos a treballar amb diferents maneres d'apropar-nos a la robòtica de manera creativa. Al voltant de quatre tallers temàtics, aprendrem, jugarem i imaginarem diferents aproximacions a la robòtica. Que la tecnologia amplifiqui la creativitat! Inscriu-te!
 
 
 
La Xarxa

Entrevista a les finalistes del Yuzz Sant Feliu

Entrevista a les finalistes del Yuzz 

El passat 17 de novembre, les terceres finalistes de la tercera edició del programa YUZZ Sant Feliu, la Cristina Cañadas i l'Estefania Reina que juntes formen Refugi Kakuaa, van ser entrevistades a Ràdio Santfeliu, a la secció d'emprenedors.


Punt Òmnia Akwaba

Coneixes el punt TIC Òmnia del Casal Cívic de Ripoll?

Coneix la proposta del Punt TIC Òmnia Casal Cívic de Ripoll La Devesa del Pla, el centre combina el treball a l'aula d'informàtica amb sortidas a l'entorn del Casal, amb un nou vídeo de la Fundació sociocultural Atlas.


Unite-IT, la comunitat per la inclusió digital a Europa

Unite-IT, la comunitat per la inclusió digital a Europa

UNITE-IT és una comunitat de professionals per la inclusió digital i la capacitació digital a Europa. El vídeo inclou imatges de la Tercera Conferència Anual de la xarxa part de la Conferència de Telecentre Europa, amb la participació del Punt TIC El Teb.


La Delegació de Govern a Europa reconeix el paper de El Teb

La Delegació de Govern a Europa reconeix el paper de El Teb 

La Delegació del Govern de Catalunya davant la Unió Europea ha acollit el taller "El paper de les ONG en el foment de l'e-participació a Europa". Amadeu Altafaj, representant permanent, ha destacat la feina feta per El Teb, present a la trobada.


 
Notícies
 
Instagram

Gestiona diverses comptes d'Instagram

Instagram ha publicat una nova actualització i ja permet gestionar diversos perfils d'usuaris des d'una mateixa aplicació mòbil. De moment, la funcionalitat està disponible només per a dispositius Android.
 
5a edició del programa BStartup 10

5a edició del programa BStartup 10

Banc Sabadell ha obert la 5a convocatòria del programa BStartup 10, una iniciativa d'inversió de capital que selecciona deu start-ups digitals a l'estat espanyol i les recolza en el seu creixement i consolidació al mercat. Fins el 21 de desembre.
 
Emma Fernández

Vídeo entrevista a Emma Fernández

Emma Fernández és senior executive al sector de les TIC i ha desenvolupat la seva trajectòria professional a empreses com Indra o Telefónica. Ha participat com a ponent a les Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC.
 
 
 

Vull crear una app mòbil! Aspectes legals.
14 de desembre, Acció, Barcelona. [+info]
Robòtica de serveis. Oportunitats i idees de negoci
16 de desembre, Col. d'Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya, Barcelona. [+info]
Curs: Posicionament web estratègic
16 de desembre, IG-Nova Tecnoespai, Igualada. [+info]
Presentació estudi: Sectors econòmics emergents i FP a la RMB. Sector Indústria del mòbil.
17 de desembre, Caixa Fòrum Barcelona, Barcelona. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.