Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 

Setmanari Punt TIC
7 de desembre - núm. 586

 
 
Cròniques WomanliderTIC
 
Cròniques de #womanliderTIC
 
El passat 19 de novembre va tenir lloc a l'Auditori Imagina les Jornades internacionals de dones liderant les TIC #womanliderTIC. En diferents artícles hem recollit la crònica del que van ser les diferents taules i intervencions de totes les ponents així com també de la presentació del Cóctel&BlocsNET que va tenir lloc el mateix dia. No et perdis tot el talent femení que es va concentrar.
 
 
Crònica de la JDIS per Xarxa Òmnia
 
Així va viure la Xarxa Òmnia la #JDIS
 
Vas venir a la Jornada de la Internet Social?
Els companys de Xarxa Òmnia van venir i així ens expliquen com van viure la jornada de Dinamització de la Internet Social de la que destaquen l’altruisme i l’apoderament de les comunitats, així com les intervencions dels dinamitzadors de Xarxa Òmnia que van ser protagonistes.

 
Alícia Calvo
 
Entrevista a Alícia Calvo #womanliderTIC
 
Dins de la Jornades internacionals de Dones Liderant les TIC, vam tenir l'oportunitat de conèixer  i entrevistar les seves pontents. Alicia Calvo és directora d'innovació d'Orange i va ser una de les ponents de la taula de "Dones liderant l’economia digital. Evolució i tendències de l’economia digital des de la perspectiva de gènere. Oportunitats d’èxit".
 
 
 
La Xarxa

Aula Digital I: Internet segura

Aula Digital I: Internet segura

Realitzada al Punt TIC Palau Falguera la primera de les activitats educatives que s’ofereix als centres de Sant Feliu de l’Aula Digital , una sessió per  donar a conèixer als infants i als seus docents un ús segur i eficient de les xarxes socials i Internet


Taller d'igualtat a la Balconada

Taller d'igualtat Punt TIC Òmnia la Balconada

El passat 26 de novembre va tenir lloc el taller: Existeix la igualtat entre nois i noies? Adreçat als joves del barri de la Balconada per discutir sobre la igualtat de gènere en la societat actual.


Presentació d'actic A red Telecentros

Presentem l'ACTIC a la Red Comunidad de Telecentros

El cap del servei de Societat del Coneixement, Ricard Faura, presenta el projecte d'acreditació ACTIC al workshop "Competències Digitals i Feina" organitzat per la Red Comunidad de Telecentros, a Sevilla, al passat mes d'octubre.


Reportatge Atlas - Molins de Rei

Coneixeu les activitats del punt TIC Òmnia de Molins de Rei?

La Fundació sociocultural Atlas, gestora de diversos punts TIC Òmnia, continua amb la  sèrie de reportatges mostrant el treball comunitari que aquests espais realitzen al territori. Avui us presentem el material que han elaborat sobre Molins de Rei!


 
Notícies
 
informe “Perspectives 2015: L'ús de l'audiovisual a les aules.
El professorat utilitza audiovisuals a l'aula

El 43% dels docents a Espanya utilitzen continguts audiovisuals de forma “freqüent” a Classe. Segons l'informe “Perspectives 2015: L'ús de l'audiovisual a les aules. La situació a Espanya” elaborat pel Gabinet de Comunicació i Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona  i Aula Planeta.
 
Guanyadors dels Premis Educaweb
Guanyadors dels Premis Educaweb

Ja coneixem els noms dels guanyadors de la 8a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional . L'acte de lliurament de guardons va aplegar més de 200 persones de l'administració pública, institucions, entitats i centres educatius i privats.
 
 

Formació eBiblio, servei de préstec de llibres electrònics 
El 9 de desembre, Biblioteca Pública Municipal, Cambrils. [+info]
Robots i gastronomia
El 10 de desembre, CCCB, Barcelona. [+info]
III Jornada de Networking d'empreses amb solucions per a les Smart Cities
El 10 de desembre, Barcelona Advanced Industry Park, Barcelona. [+info]
eLearning 2020: Empreses i Universitats
El 14 de desembre, Palau Macaya, Barcelona. [+info]
 
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
 
 
 
 
 


Aquest missatge s’adreça exclusivament a la persona destinatària i pot contenir informació privilegiada o confidencial. Si no sou la persona destinatària indicada, us recordem que la utilització, divulgació i/o còpia sense autorització està prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us demanem que ens ho feu saber immediatament per aquesta via i que el destruïu.

Segons la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades formaran part del tractament “Usuaris de la Xarxa Punt TIC”, del qual és responsable la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d'Empresa i Ocupació, amb la finalitat tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC. Podeu exercir els vostres drets mitjançant un escrit dirigit a la Subdirecció General de Personal, Organització i Prevenció de Riscos Laborals, Passeig de Gràcia, 105, 5a planta, 08008 Barcelona. O a través de l’adreça electrònica: bustiaprotecciodedades.emo@gencat.cat

Abans d'imprimir aquest missatge, assegureu-vos que és realment necessari.